Popieram.Robson pisze: Dzisiaj liczę na Totm, bo nie lubię Włochów
I na Shalke ze względu na Raula, niech śrubuje rekord
A co do Barcy, dajcie już spokój, było minęło, nic tego nie zmieni, tak jak z UEFA.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Popieram.Robson pisze: Dzisiaj liczę na Totm, bo nie lubię Włochów
I na Shalke ze względu na Raula, niech śrubuje rekord
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
apropototenham
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Pamiętam epickie boje Milanu z Realem Madryt jeszcze za czasów van Bastena. Z drugiej strony słynny Hugo Sanchez. Ale jatka. Zwycięstwo makaronów. W finale 4:0 ze Seauą Bukareszt. Nastepny sezon, losowanie, w 1 rundzie los kojarzy Milan z Realem Madryt.Dastor pisze:Za Totenhamem nigdy nie będę, więc kibicuje Milanowi:)
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
po ang. jest przez d, saladSałaTka plewo! Najpierw naucz się polskiego;)
a ja czekam na ćwierćfinal real - shalke i raula eliminującego realMam nadzieję żę Schalke i Milan dziś przegrają - dla dobra piłki.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Sza!Kalesoner pisze: Podbeskidzie!