obciołeś rozmowe.
jeden z współ forumowiczy mówił żeby BSB dac do kawaleri a ty sie do rozomu właczsz mówiąc że oberwie.
Jak chcesz sie kłocić to jak mówie na PW. Narazie żegnam
1300- test
Moderator: Ziemko
Re: 1300- test
WoCH W.19/R.9/P.7
Razem:35
To było od razu pod tym jak napisałem rozpiske.Rogal700 pisze:ale grasanty zjechaly ci 6 kawalerzystów ze stratami w wysokości 4 model
To pod tym jak napisałem, że kawaleria sie dobrze spisała odpowiadając na post kolegiRogal700 pisze:5 psów i 4 grasantów to nie za dobrze jak na taki drogi odział
Moge jeszcze wymieniać...
ale grasanty zjechaly ci 6 kawalerzystów ze stratami w wysokości 4 model
tak napisałem tak zaraz potym jak zaczołeś sie chwalić w temacie WoCH jak to zabiłeś bohatera
5 psów i 4 grasantów to nie za dobrze jak na taki drogi odział
tak to też napisałme potym jak to mówiłeś jak ta twoja kawalerie dumnie zaatakowała psy i blokwała grassantów w 5 turze. jest to mój ostatni w tej sprawie jak mówie od kilku postów jak chcesz gadać to zapraszam na PW. Żegnam
tak napisałem tak zaraz potym jak zaczołeś sie chwalić w temacie WoCH jak to zabiłeś bohatera
5 psów i 4 grasantów to nie za dobrze jak na taki drogi odział
tak to też napisałme potym jak to mówiłeś jak ta twoja kawalerie dumnie zaatakowała psy i blokwała grassantów w 5 turze. jest to mój ostatni w tej sprawie jak mówie od kilku postów jak chcesz gadać to zapraszam na PW. Żegnam
Ostatnio zmieniony 9 mar 2011, o 18:26 przez Rogal700, łącznie zmieniany 1 raz.
WoCH W.19/R.9/P.7
A wogóle to ty zawsze zaczynałeś temat lizaków:
Ja nigdy nie zaczynam niepotrzebnej rozmowy. Koniec kłótni, koniec imprezy.
Rogal700 pisze:Ciekawe czy taki odział ma szanse z saurusami.
karlito1980 pisze:Jak ustawisz ich w trzy szeregi i nie stracisz po drodze do CC zbyt wielu to saurusy mają pozamiatane bo Ty masz większą inicjatywę
woolfik pisze:Od tego jest salamandra
Chodziło mi wtedy o to,że saurusy bedą osłaniane salkąRogal700 pisze:tylko ze salamadra nie ma szans kiedy ją psy albo pomioty blokną.
Skoro ja sie chwaliłem,że zabiłem bohatera ( a tak nie było) to czemu ty nie byłeś mądrzejszy, tylko weszłeś tu i sie sam zacząłeś chwalić??Rogal700 pisze:ale grasanty zjechaly ci 6 kawalerzystów ze stratami w wysokości 4 model
Ja nigdy nie zaczynam niepotrzebnej rozmowy. Koniec kłótni, koniec imprezy.