Rasti pisze:W sumie to można iść w bój, że nie ma różnicy.![]()

Rasti pisze:W sumie to można iść w bój, że nie ma różnicy.![]()
A miałem nadzieję, że temat umrze śmiercią naturalną i nie będę musiał do niego wracać...White Lion pisze: Pokażcie mi gracza który za 140zł kupi sobie kowadło a następnie zmasakruje Thoreka żeby go przerobić na Great Weapona albo urwie mu lewą rękę i przyklei plastikową z tarczą)
p.s. swoją drogą poza dyskusją o proxach i konwersjach jaki macie stosunek do fillerów oddziałowych?
Żal by mi było takich modeli uzywać jako wojkówCormagh pisze:Potem weszła VI edycja, w której Longi musiały mieć dwuraki i żadnej innej alternatywy. Nie zmasakrowałem figurek. Nie wmawiałem innym, że te małe mieczyki są 2-ręczne. Przez całą VI edycję używałem ich jako zwykłych warriorów
Kolega dobrze to ująłW czym problem? Nie masz np. gwardii z dwurakami to nie wystawiasz gwardii z dwurakami. To dokładnie to samo co z posiadaniem lub nie figurek. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy ma prawo wystawić cokolwiek mu się tam zamarzy nad zeszytem wymyślić. Powiem więcej, wystawianie takich oddziałów, jakie się ma i w takiej konfiguracji,
Bo grasz Wood Elfami gdzie poza bohaterami nie masz mozliwosci dokupienia innego uzbrojeniazielonatrawa pisze:Kolega dobrze to ująłW czym problem? Nie masz np. gwardii z dwurakami to nie wystawiasz gwardii z dwurakami. To dokładnie to samo co z posiadaniem lub nie figurek. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy ma prawo wystawić cokolwiek mu się tam zamarzy nad zeszytem wymyślić. Powiem więcej, wystawianie takich oddziałów, jakie się ma i w takiej konfiguracji,![]()
Też jestem za tym żeby wystawiać to co się ma
ogar a nie bajki opowiadaszkubon pisze:Bo grasz Wood Elfami gdzie poza bohaterami nie masz mozliwosci dokupienia innego uzbrojeniazielonatrawa pisze:Kolega dobrze to ująłW czym problem? Nie masz np. gwardii z dwurakami to nie wystawiasz gwardii z dwurakami. To dokładnie to samo co z posiadaniem lub nie figurek. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy ma prawo wystawić cokolwiek mu się tam zamarzy nad zeszytem wymyślić. Powiem więcej, wystawianie takich oddziałów, jakie się ma i w takiej konfiguracji,![]()
Też jestem za tym żeby wystawiać to co się ma?
Cormagh pisze: Jako przykład do dyskusji dorzuciłbym jeszcze Helcannona zrobionego przez Starbuck w formie ręcznie ulepionej z modeliny różowej świnki z puszkiem-futerkiem na grzbiecieJest to bez dwóch zdań mega-prox, ale zrobiony tak pomysłowo i z jajem, że nigdy bym się nie śmiał do niego przyczepić. Tu się liczy po prostu intencja (swoją drogą takiej "konwersji" nikt na pewno nie pomyli z niczym innym
![]()
BOGINS pisze:Starbuck - ja myślałem że to Razogor
Zgadzam się w 100%kubon pisze: Panowie (i Panie), Nie popadajmy w paranoje i nie przechodźmy ze skrajności w skrajnosć.
Naprawde moim zdaniem problem jest normalnie niezauwazalny a tutaj jest on rozdmuchany do rangi katastrofy smoleńskiej...
sam sobie przeczysz na jednej stroniekubon pisze:wtedy wystawiasz ich jako EGNie porównuj zamiany broni zasiegowej na bron kontaktową u nowych i starych GG do braku mozliwości walki czymś innym niz GW u nowych longów i walki czymkolwiek kontaktowym u starych longów
![]()
Ma poglad na sprawe i trzyma sie tego rękami i nogami nie patrząc na zadne argumenty ? Troche smiecio poglady jak dla mnie.zielonatrawa pisze:Rozumie jak ktoś ma konkretny pogląd na ta sprawę
a nie podciąga jak mu pasuje osobiście