12-13.03 DMŚ - wyniki strona 11, GTA strona 16
Re: 12-13.03 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA
jak przyjedziemy w piątek koło 23.30, to da się dalej wykupic wejsciowke?
Czy jakis kontkat potrzebuję z jakims organizatorem?
Lista zgłoszonych (15):Bałagan pisze:może jakiś mały update listy zgłoszonych i teamów?
Ósma Bila 1
Córy Górników
Silesian Miners
ZKF
The Gamblers Alfa
The Gamblers Beta
The Gamblers Gamma
True Legion
Red Scorpion
Varangian Guard
42-200
OKF
Zryw Palestyna
Da Fat Squigs
Poznań
Morrok pisze:jak przyjedziemy w piątek koło 23.30, to da się dalej wykupic wejsciowke?
Możliwe że nikt już nie będzie siedział przy akredytacji dlatego należy się o tej porze skontaktować z organizatorem konwentu który będzie cały czas na miejscu - Roman Cupek 660 527 787
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
http://pegazbielsko.ok1.pl/viewtopic.php?t=871&start=0Lidder pisze:Lista zgłoszonych (15):Bałagan pisze:może jakiś mały update listy zgłoszonych i teamów?
Ósma Bila 1
Córy Górników
Silesian Miners
ZKF
The Gamblers Alfa
The Gamblers Beta
The Gamblers Gamma
True Legion
Red Scorpion
Varangian Guard
42-200
OKF
Zryw Palestyna
Da Fat Squigs
Poznań
Chyba tutaj jest aktualniejsza
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
To u nas na forum jest 17 drużyn, a tutaj 15, skoryguj co i jak
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
chodziło o wysłanie rozpiski
Dzwonił do mnie kapitan drużyny z Opola, nastąpiła pomyłka z mailem, za chwilę będą więc ich rozpiski sprawdzone przez Liddera.
Drugi team to Żandarmi - rozmawiałem z Gniewkiem - czeka jeszcze na ostatnią rozpiskę...
Innymi słowy mamy 85 osób potwierdzonych, jest szansa na jeszcze jeden team który się tworzy, mam nadzieję że uda się chłopakom zebrać.
Dzwonił do mnie kapitan drużyny z Opola, nastąpiła pomyłka z mailem, za chwilę będą więc ich rozpiski sprawdzone przez Liddera.
Drugi team to Żandarmi - rozmawiałem z Gniewkiem - czeka jeszcze na ostatnią rozpiskę...
Innymi słowy mamy 85 osób potwierdzonych, jest szansa na jeszcze jeden team który się tworzy, mam nadzieję że uda się chłopakom zebrać.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Żandarmi z Saint-Tropez pilnie poszukują jednej osoby do teamu!!! Vocal się rozchorował i nie wiadomo czy wydobrzeje do turnieju. Mamy już Bretę, VC, Dwarfy i TK. Wiadomość na priwa albo gg: 851623
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
My jedziemy zagrać w figurki, a że będziemy w plecy trochę na malowaniu to trudno. Byłbym wdzięczny za pożyczenie przynajmniej się przeciwnikom nie będą mylić figurki.Remo pisze:Piętnastka najznakomitszego cHamstwa się znajdzie - ale nie pomalowani.kudłaty pisze:2 pytania:
-czy ma ktoś pożyczyć trochę warriorów DE (najlepiej hordę, ale mniej te przyjmiemy)
-tak samo z 15 hammerersów.
z góry dziękuję za odpowiedź.
na DMŚ jest taka tradycja że jak jest nieparzyście to baja bierze Szybki SzpilUndead84 pisze:rozumiem że przy nieparzystej liczbie teamów baja z automatu na 1 bitwę bierze Śląsk??
@Gniewko - bez paniki, szukajcie a w skrajnym przypadku zagracie w 4.
Sam sobie daruj...Wiem.Nie użyłem emotek i już wyczułeś złośliwość z mojej strony. Ale jak by nie było co prawda to prawda panie adwokacieFluffy pisze:Tak samo "tradycyjnie" jak może się to przytrafic każdemu innemu.Undead84 pisze:O tradycyjnie już vocal sie zapisał a potem nie może..
Daruj sobie takie teksty.