+1Szymon pisze:Dobra tradycjaLaik pisze:na DMŚ jest taka tradycja że jak jest nieparzyście to baja bierze Szybki SzpilUndead84 pisze:rozumiem że przy nieparzystej liczbie teamów baja z automatu na 1 bitwę bierze Śląsk??![]()
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
+1Szymon pisze:Dobra tradycjaLaik pisze:na DMŚ jest taka tradycja że jak jest nieparzyście to baja bierze Szybki SzpilUndead84 pisze:rozumiem że przy nieparzystej liczbie teamów baja z automatu na 1 bitwę bierze Śląsk??![]()
No my też po to jedziemy.kudłaty pisze:My jedziemy zagrać w figurki, a że będziemy w plecy trochę na malowaniu to trudno. Byłbym wdzięczny za pożyczenie przynajmniej się przeciwnikom nie będą mylić figurki.Remo pisze:Piętnastka najznakomitszego cHamstwa się znajdzie - ale nie pomalowani.kudłaty pisze:2 pytania:
-czy ma ktoś pożyczyć trochę warriorów DE (najlepiej hordę, ale mniej te przyjmiemy)
-tak samo z 15 hammerersów.
z góry dziękuję za odpowiedź.
to czemu wczesniej nie mówiłeś:( teraz jak juz opłaciliśmy nocleg sie dowiaduję, że nie ma sensu jechac bo i tak nie wygramy ..Laik pisze:not in my houseKrzysiekW pisze:A potem i tak wygrają turniej...
, pod tym względem planujemy być bardzo niegościnni
![]()
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
To tylko dlatego, że z naszego składu ostał się jeno Solo, a niepodziewany zbieg okoliczności uniemożliwił mnie, Januszowi i Cosmowi grę.not in my house, pod tym względem planujemy być bardzo niegościnni
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
lolDmtrij pisze:oj jak juz takie wypominki to może namówie Marysia by wzaił puchar DMŚ z turnieju na którym nie musieli grać bitwy numer 5
AWARIA!! !! !!
I rili nid tłenty peinted spirelf. Kudź ja help mi?
SERIO, ma ktos spearelfy pomalowane? bo cos chyba słabo ogarnąłem
Dmtrij pisze:oj jak juz takie wypominki to może namówie Marysia by wzaił puchar DMŚ z turnieju na którym nie musieli grać bitwy numer 5![]()
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
A ile zespołów było spoza śląska ?Jankiel pisze:To tylko dlatego, że z naszego składu ostał się jeno Solo, a niepodziewany zbieg okoliczności uniemożliwił mnie, Januszowi i Cosmowi grę.not in my house, pod tym względem planujemy być bardzo niegościnni
W zeszłym roku pomimo tego, że bye urwał nam masę punktów to nie było najmniejszych problemów z pierwszym miejscem :P