Kupię/Sprzedam
Moderator: Gremlin
Re: Kupię/Sprzedam
Ciii ziom, bo ja za taki komentarz zostałem zmieszany z błotem...
ale zgadzam się.
ale zgadzam się.
Mam trochę WE na sprzedaż. Zainteresowanych zapraszam do tematu -> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=28718
Wood Elfy na sprzedaż. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17734420
- Jacek_Azael
- Masakrator
Sprzedam
Sprzedam WE Xier Śr 30 mar 2011, 19:00
WE Qc-Rat Śr 30 mar 2011, 18:56
WE - Batalion i AB Lueviel Śr 30 mar 2011, 18:46
[...]
Trochę WE Krassus Śr 30 mar 2011, 18:05
No Panowie, ta armia, aż tak słaba nie jest. Niedługo wychodzi nowy book z resztą. A tu takie wyprzedaże..., nic tylko korzystać w takim razie
Pzdr.
[...]
No Panowie, ta armia, aż tak słaba nie jest. Niedługo wychodzi nowy book z resztą. A tu takie wyprzedaże..., nic tylko korzystać w takim razie
Pzdr.
dokładnie, dziwi mnie ten odwrót od leśniaków, ta armia jest w obecnej edycji mocniejsza niż była, trzeba się tylko przestawić z 7 na 8 edycyjne myślenie.Jacek_Azael pisze:Sprzedam
[...]
Pzdr.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Jacek_Azael
- Masakrator
runepriest pisze:dokładnie, stała się jednocześnie jeszcze mniej statyczna poprzez brak hate, ciągłej dużej siły, szeregów, bannerów stubborna z bazy, wszystko jeszcze bardziej zależy od kostek
w poprzedniej edycji też nie mieliśmy hate'a, dużej siły, szeregów i jak źle poszło to nam oddawali w szarży, w dodatku przyjmując szarżę ściągaliśmy modele, nie mogliśmy maszerować itd...
też wszystko zależało od kostek, paradoksalnie im więcej rzutów tym większa szansa na statystykę, wiesz że przeciwnik ma stubborna i nie możesz liczyć że go z łatwością złamiesz, choć wiadomo że musimy brać pod uwagę pecha i grać ostrożnie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
granie ostrożnie od tego drugiego różni się tylko tym że jak założysz sobie plan minimum i wtedy się coś spierdoli to dostajesz jeszcze większe bęcki, tego nauczyły mnie 2 ostatnie mastery kiedy chciałem grać ostrożnie a nie potrafiłem ni ugrać teraz trza grać w drugą stronę skoro wiesz że twoją armię nie stać na normalne rzuty non stop wywołuj sobie tyle ciekawych sytuacji ile się da któraś musi pójść dobrze i powinna być owocna w dużą ilość pkt.
tęgie rozkminy w nieodpowiednim dziale...