13.03.2011 1600pkt turniej w Magic Traders Kraków

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: 13.03.2011 1600pkt turniej w Magic Traders Kraków

Post autor: PiotrB »

ale nie za bardzo rozumiem , przecież nie tylko przychodzą ludzie którzy którzy są tu na forum.... nawet jeśli będzie 6 osób powinniście zrobić turniej , zawsze to promocja sklepu ...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Górken pisze:jak załatwisz armie to czemu nie:P

jak skombinujesz sobie jeszcze 4 osoby to załatwię Ci armie 8)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

no będę - choć na 1600 to raczej demonami nie zagram :evil: ... wystawię HE :roll.... ktoś wie czy w Imperium w tym miesiącu jest jakiś turniej?
Ożesz, nekromancja na całego :wink:
Aże żałuje że mnie nie będzie...

W Imperium 19 cos ma byc :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

..o żesz , niech jeszcze jedna osoba powie do mnie szkielecie!! :)... swoją drogą nie spodziewałem się po tak długiej przerwie spotykać tylu starych znajomych.... widać batlle zostaje we krwi :twisted:

CHCIAŁBYM TEŻ ZGŁOSIĆ JEDNEGO ZAWODNIKA:

LALA - gra imperium- będzie na pewno bo z nim rozmawiałem. Naprawdę nie wszyscy batlowcy z Krakowa znają to forum , nie popadajcie więc w megalomanie....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Uważam tak jak skaven, granie w 5 nie ma większego sensu,tak można sobie zagrać i bez turnieju, ale jeśli się jednak zbierze więcej osób to będe. Zbierzność z DMŚ faktrycznie wyłącza połowę graczy.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Tak, wiem ze nie wszyscy znaja, ale 90% tych którzy przychodzą się zapisuje. Chcę uniknąć po prostu takiej sytuacji ze w sobotę ludzie zobacza ze jest tylko 5 zgłoszonych i to oleją i nie przyjdą. Skutek bedzie taki że te 2-3 osoby które nie znają forum może przyjdą, a ci którzy sa zapisani przez forum nie przyjda i finalnie w sklepie pojawi się może 5 osób. Turniej w takich warunkach mija się z celem, równie dobrze można przyjść sobie po prostu pograć z kimś bez organizowania turnieju.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Skaven pisze:Tak, wiem ze nie wszyscy znaja, ale 90% tych którzy przychodzą się zapisuje. Chcę uniknąć po prostu takiej sytuacji ze w sobotę ludzie zobacza ze jest tylko 5 zgłoszonych i to oleją i nie przyjdą. Skutek bedzie taki że te 2-3 osoby które nie znają forum może przyjdą, a ci którzy sa zapisani przez forum nie przyjda i finalnie w sklepie pojawi się może 5 osób. Turniej w takich warunkach mija się z celem, równie dobrze można przyjść sobie po prostu pograć z kimś bez organizowania turnieju.

słuchaj z takim podejściem to sukcesu nie będzie nigdy a to chyba tobie powinno zależeć ,żeby impreza się odbyła choć nie sprawia to takiego wrażenia. Właściwie to o co tu chodzi? Otóż o to aby przyszli ludzie i dobrze się bawili - czy jest jest 3szt czy 333 szt. Wtedy jak będą coś chcieli kupić pójdą do MT. No ale jak organizator coś organizuje ,nie wierzy w sukces i pisze ,że w zasadzie to nie ma sensu - to jak na mój gust szkoda se dupę zawracać:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Wiem że z teoretycznej strony to wygląda inaczej, ale jako że kilka turniejów już zorganizowałem wiem jak to wygląda z praktycznej strony i wolę wcześniej ogłosić że czegoś nie będzie niż w sobotę wieczorem dostawać wiadomości "Mnie nie będzie" a w niedzielę rano powiedzieć na rozpoczęcie turnieju: "Słuchajcie, miało być 6 osób, ale 3 zrezygnowały i zostało was trzech. Każdy gra z każdym i każdy ma po jednym bay-u . Wtedy jedna osoba na pewno pierdzieli i idzie do domu, a dwie grają sobię bitwkę i koniec. Super, ale wolę załodze sklepu nie mówić że jest "turniej" i przez to blokować im organizację czegokolwiek czy też odstraszać innych przed przyjściem tam "bo miejsca nie będzie" , tylko poinformować ich wcześniej i moze sobie ogarną jakiś turniej w karcianki itp.

Jeżeli będzie 6 pewnych osób do piątku do północy to turniej się odbędzie, jeżeli nie to w sobotę rano informuje o tym załogę sklepu i jeżeli ktoś chce zagrać to można się między sobą dogadać, sklep i tak bedzie otwarty.

Chciałbym oczywiście żeby były duże i liczne turnieje jak to kiedyś bywało ale jak napisałem 5-7 osób odpadło teraz z powodu turnieju w bielsku. Czasem i tak bywa, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ;)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

zaprawdę powiadam Ci ,że sobie pogadam na ten temat z właścicielami MT na privie bo znamy się ładnych parę lat....:twisted: i wierz mi ,że też mam pewne doświadczenie w tej branży więc chętnie mnie wysłuchają...
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No cóż, ja się z nimi niestety tak dobrze nie znam, kojarzę ich z widzenia tylko więc droga otwarta. Pisz, załatwiaj, namawiaj, ja nie widzę w tym żadnego problemu

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Rozumiem , że turniej w ww. terminie umiera śmiercią naturalną, z braku rosądnej ilości graczy?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Jest 6 osób, turniej się odbędzie, chyba że ktoś odpadnie to w 5 albo mniej osób mija się to imo z celem. Pytanie do zgłoszonych czy na pewno będą?

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Ja rezygnuje, bo pewnie i tak ktoś odpadnie jutro rano jeszcze, a wole zagrać coś większego.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Spoko, rozumiem jak najbardziej, poczekamy do wieczora na potwierdzenie ew obecności przez innych, jeżeli ktos się jeszcze wysypie lub nie będzie 6-tej osoby to nie ma sensu robić turnieju. Lepiej wpaść po prostu zagrać bitwę ( najlepiej umówić się między soba przez Pw ) .

Niestety termin zabił ten turniej, na nastepnym bedzie już komplet.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

ja z Lalą ( to nie zabawka [-X ) będziemy na pewno z rozpiskami na 1600 jak nic się nie zdarzy to zagramy bitewkę i do domu....chyba ,że ktoś chętny na coś poważniejszego to priv. Problem w tym ,że nie za bardzo już czas coś wymyślić....

....podzwoniłem trochę po ludziach (szkieletach według niektórych) i z dużą dozą prawdopodobieństwa przyprowadzimy z Lala jeszcze dwie osoby - Babcię (taka ksywa!! [-X z demonami) i kolegę z Orkami....może więc impreza się odbędzie :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ja też raczej na 100% się zjawię o ile mi budzik nie wysiądzie tudzież coś równie złego się nie stanie. i neistety będę musiał perfidnie sproksować 10 modeli maruderów:(
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No to super, ja się jutro tam pojawię i jak będzie na tyle osób żeby turniej był to nic nie stoi temu na przeszkodzie.

Awatar użytkownika
hassan_the_grim
Wałkarz

Post autor: hassan_the_grim »

Ja tez bede. Orki i gobosy. Wedlug nowego armybooka :) Zobaczymy co sie da ugrac.
War does not determine who is right - only who is left.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Kolejna osoba napisała mi na PW że jej nie bedzie, na chwilę obecną są 4 osoby. Kto ma przyjść niech się pojawi jutro, na miejscu zdecydujemy wspólnie co i jak, czy jakieś bitewki czy turniej. Moze jeszcze ktoś sie zjawi kto zapisany nie jest

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

złapałem przeziębienie-.-' nie da rady tak zbytnio grac;/
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

ODPOWIEDZ