Witam właśnie skompomowałem swojego BSB do chosu dokładnie sztandar bedzie miał opcje-Banner of Wrath przynajmniej o oparecie tego Boskiego podarunku był robiony moj sztandar teraz wystarczy go tylko pomalowac i będzie gitara
Czekam na komentarze mam nadzieje, że pozytywne
A oto i fotki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Meter:
bo ten sztandar nie jest przyczepiony do knighta tylko do jego siodła
dlatego tez futerko po bokach jest dorobione i tak jakby znajdowało sie pod drzewcem
@Karolus ale wiesz dziwnie to wygląda jak taki drzewiec jest do siodła przytwierdzony tylko blaszką.
ja na swoim lordzie na smoku drzewiec owinołem futrem żeby lepiej to wyglądało
przemyśl jeszcze tę sprawe i nawet asassello dobrze radzi abyś chociaż pasek dorobił to już by poprawiło image
Motyl pisze:Nie czujesz klimatu. Wink Idź się pobaw lizakami.
Pieknie powiedziane.
Co do sztandaru, to pomysł IMO arcyciekawy i (chyba) oryginalny IMO wyglądałby lepiej gdyby te ząbiaki nie wystawały tak bardzo. Np. sama twarz, 2-3 ręce i ew jeden do połowy korpusu. Teraz wygląda trochę tak jakby ktoś ich z drugiej strony mocno kopnął i oni wylatują na zbity (zgniły) pysk, no i ogólnie troszkę za dużo ich tam.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Pomimo, że mogli by być "słabiej kopnięci" to i tak pomysł jest miszcz, a do wykonania nic nie mam. Jestem tylko ciekawy jak to będzie wyglądało w kolorze.