"Nieśmiertelna" Helka by LayRinae

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Re: "Nieśmiertelna" Helka by LayRinae

Post autor: Starbuck »

Booxi pisze:ta świnka będzie miała bardzo przerażony ryjek jak zobaczy tą wiertarkę o.O nie chce wiedzieć gdzie masz zamiar tym wiertłem pracować ...
a ja myślę po Twoim poście, że doskonale wiesz, że gdzie :P W paszczy!

po Twoim awie wyobraziłam pedobera - hellcanona #-o

a świnie chciałam zrobić teczową - czarną z futrem ala świecącym na błękit "duszy" ;)
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

wiertło w paszczęce tego jeszcze nie był. A może jest codziennie ?

Pedobear hellcannon ? hmm pedobear to raczej jakiś lord chaosu cyz demon ostatecznie spawn :P

czarna z błękitnym futerkiem ? - to jest mroczne... i fikuśne!!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

Na temat świnki sie nie wypowiadam - nie mój klimat, nie krytykuje - co do masy; Pasta modelarska Jovi biała -> moja zona robi z niej biżuterie, ja od czasu do czasu podkradam i robię podstawki, a ostatnio zrobiłem strzechy do chatek galijskich (gram w Warhammer Ancient Battles - obecnie kampania Juliusza w Galii). nie narzekam na tą masę.
Ważne , żeby pracować dobrymi narzędziami, wygładzać wodą.
Nie zauważyłem też żadnej negatywnej reakcji z lakierem (zarówno tym do paznokci, jak i valleyo czy purity seal GW)
Edit; fimo jest faktycznie dobra ale koszmarnie droga
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Post autor: Starbuck »

MagisterMilitum pisze:Na temat świnki sie nie wypowiadam - nie mój klimat, nie krytykuje - co do masy; Pasta modelarska Jovi biała -> moja zona robi z niej biżuterie, ja od czasu do czasu podkradam i robię podstawki, a ostatnio zrobiłem strzechy do chatek galijskich (gram w Warhammer Ancient Battles - obecnie kampania Juliusza w Galii). nie narzekam na tą masę.
Ważne , żeby pracować dobrymi narzędziami, wygładzać wodą.
Nie zauważyłem też żadnej negatywnej reakcji z lakierem (zarówno tym do paznokci, jak i valleyo czy purity seal GW)
Edit; fimo jest faktycznie dobra ale koszmarnie droga
lakiery o których piszesz, nie mają takiego składnika (jakaś forma rozpuszczalnika) jak zwykły spray lakierniczy, którego ja użyłam. Filmo po prostu zrobił się lepki i 3 miechy stania mu nie pomogły ;)
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"

ODPOWIEDZ