BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Kult wystawi swoją rodzinke - przewidywany skład: Tata (Marian) Stara (Bartys) Synek (Gobos) Córeczka (Gotih) i szwagier (Ja!)
T
Raczej nie będzie więcej wina... może coś za sędziówką się znajdzie lub przy stole na którym będę grał ale nie obiecuję ;pMorrok pisze:a wina dla pierwszej dziesiątki z najwyzszymi wynikami po 1 dniu jak rok temu?
Kurde z moimi 76 kilo nie pomasakruję...
A może w poka jakieś winka? Robson weźmie chipsy
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
może blat wezmę, żebyśmy znowu nie musieli grać na obrusiea wina dla pierwszej dziesiątki z najwyzszymi wynikami po 1 dniu jak rok temu?
Morrok nie zapomnij wziąć nadprogramowych $$$
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
dobra jest, to teraz piatego do skladu! Antonio, wchodzisz?
To ktoś Cię nieźle wkręcił Robson, reszta grała na blatach.Robson pisze:może blat wezmę, żebyśmy znowu nie musieli grać na obrusie
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
odbiłem się na DMŚ, więc to Ty szykujRobson pisze:może blat wezmę, żebyśmy znowu nie musieli grać na obrusiea wina dla pierwszej dziesiątki z najwyzszymi wynikami po 1 dniu jak rok temu?
Morrok nie zapomnij wziąć nadprogramowych $$$
to dobrze, ze się odbiłeś, będzie więcej do zgarnięcia
nie byłeś na bazylu więc nie jestes w temacie obrusowymTo ktoś Cię nieźle wkręcił Robson, reszta grała na blatach.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jak nie jak tak!antonio pisze:Arbiter, Grichalk, Justyna - widzę was na turku i na kalamburach, i nie ma że nie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeśli to ja będę tym jednym danonkiem nie grającym na demonetkach, to mogę Ci wziać 10...lohost pisze:Moze mialby ktos pozyczyc demonetki w liczbie 28 + herald? Mam prawie juz skonczone DE, natomiast jakos nie cieszy mnie perspektywa grania jako 20 gracz DE...wolalbym byc 5-6 danonkiem niestety moj zasieg to 10 niepomalowanych demonetek jesli bede musial pozyczyc od kumpla i na szybkosci pomalowac... oczywiscie wdziecznosc zostanie okazana.
Chociaż jeszcze kminię tę rozpę.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
w trosce o komfort wprowadzilismy wymog posiadania wyposazenia niezbednego do gry: Army booka, rulebooka, kostek, miarki, templatek. za brak każdego z tych elementów przyznajemy -1 duzy punkt, sprawdzac posiadanie sprzetu bedziemy przy zapisach.
Stawię się oczywiście w ekipie:) wiesz... browarek pozwala wejść na wysokie obroty moim myślom:)Lazur pisze:Ciebie oczywiście też zapraszam Z Dawem już miałem okazję w Kalambury pograć.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Oczywiście templatek tylko takich, których się używa (jeśli używacie lora, gdzie są templatki, wówczas również będzie to wymagane). Także rano razem z kasą podchodzicie i pokazujecie cały komplecik a w przypadku braku któregoś z powyżej wymienionych wpisujemy ujemny punkcik (lub kilka) i lecimy dalej z koksem. Szybko sprawnie i mam nadzieję, że każdy zadba o to aby mieć komplet
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!