Michał "Fluffy" Wegrzyński, armia - coś, jeszcze nie wiem która mi sie wylosuje.
Ode mnie: Ograniczenia imo powinny być, ale robimy jak chce wiekszosc, moge zch warunkach

Pozdrawiam
Romendakil pisze: Rozwiniesz temat? Czemu bez sensu? Dlaczego akurat Power scroll?
Dla mnie jest to przedmiot do przełknięcia. Jednorazowy z miscastem, mógłby kosztować więcej, ale to detal.
i pod tym podpisuję się rękami i nogamiA tak poważnie, wycięcie "szóstek" z lorów ma za daleko idące konsekwencje dla całej rozpiski, które w edycji przegiętej magii wyglągają tak a nie inaczej, więc nie można na to patrzeć tak wybiórczo.
Sevi jak cie lubie.... A ze starym grasz w garazu co dziennie na euro ze ci sie przejadlo bo na tury to chyba raczej nie jezdzisz....Ja nie chcę grać na Euro - to mi się przejadło.
Umówmy się zawsze ktoś zepsuje zabawę...Skoro tak to może zamiast banować, po prostu nie brać BoH, skoro psuje zabawę?
No tak Brzytwa to taki malutki boościk nie wpływający na grę.hypnotic pisze:Grasz dwarfami więc ograniczenie magii cię nie rusza ;)
A tak poważnie, wycięcie "szóstek" z lorów ma za daleko idące konsekwencje dla całej rozpiski, które w edycji przegiętej magii wyglągają tak a nie inaczej, więc nie można na to patrzeć tak wybiórczo. Rozumiem ograniczenie dwellersów czy słońca, bo to tylko czysty direct dmg, ale już czarów boostujące nie za bardzo.
Po co grać wystarczy poczytać http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=25 i powyobrażać sobie kilka bitew :DRaptor pisze:Sevi jak cie lubie.... A ze starym grasz w garazu co dziennie na euro ze ci sie przejadlo bo na tury to chyba raczej nie jezdzisz.... :DJa nie chcę grać na Euro - to mi się przejadło.
c4h10 pisze:No tak Brzytwa to taki malutki boościk nie wpływający na grę.hypnotic pisze:Grasz dwarfami więc ograniczenie magii cię nie rusza![]()
A tak poważnie, wycięcie "szóstek" z lorów ma za daleko idące konsekwencje dla całej rozpiski, które w edycji przegiętej magii wyglągają tak a nie inaczej, więc nie można na to patrzeć tak wybiórczo. Rozumiem ograniczenie dwellersów czy słońca, bo to tylko czysty direct dmg, ale już czarów boostujące nie za bardzo.
W 8ed mamy tury walki od drugiej tury. "Kosiarki" nie mają czego robić. Poza tym to jest polowa/jedna trzecia oddziału.hypnotic pisze: Nie mówię że nie wpływa na grę, tylko że w inny sposób niż dwie wymienione kosiarki, taki który imo jest do przyjęcia.
Jest to mocne kombo nie przeczę ale na wszystko są sposoby. Szanuję Twoje zdanie , bo masz dyżo większe ogranie niż ja, ale to taka edycja, nie zmienisz lorów ani armi które mogą takie komba wyginać w kosmos, a boli to podobnie na na 1,6k co 2,4k bo i korsarzy mniej i kotła możesz nie zmieścić na mniejsze punkty, co z kolei zwiększa skuteczność słońca i dwelersów.c4h10 pisze:W 8ed mamy tury walki od drugiej tury. "Kosiarki" nie mają czego robić. Poza tym to jest polowa/jedna trzecia oddziału.hypnotic pisze: Nie mówię że nie wpływa na grę, tylko że w inny sposób niż dwie wymienione kosiarki, taki który imo jest do przyjęcia.
Natomiast 60 ataków S8 z Hatem na inicjatywie 5 sprawia, że oddziały parują (a rzucenie IFki przez DE nie należy do najtrudniejszych).
Gramy w pokoju, bo nie mamy garażuRaptor pisze: Sevi jak cie lubie.... A ze starym grasz w garazu co dziennie na euro ze ci sie przejadlo bo na tury to chyba raczej nie jezdzisz....
W Tlosie celuje się do "main body" nie do skrzydeł, czułek, broni, czy piór na czapkach. Poza tym w obecnej ed smoka i tak nie ma gdzie schować, chyba ze jest jakiś jebitny domek lub głaz, chociaż przed katapultami go to nie chroni bo mają indirect. Nie nalezy wiec ograniczać aspektu modelarskiegoPiotrB pisze:nie no Wirtual Line musi być bo inaczej obcinam skrzydła smokowi:)