Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Booxi »

wszyscy takie same mośki są :P
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Moim zdaniem smiejagreg ma racje, ze jedyny nowy to gosć po lewej w pierwszym rzędzie.
Ale moze właściciel sie wypowie ;) Rakso ? :)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

smiejagreg i Abaddon mają rację i mogę się o to założyć o beczkę bugmansa 8)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

a ja dorzucę drugą 8) :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Racja panowie, racja :)

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

Doszli Rangersi wreszcie, to i produktywność podskoczyła :wink: Oto pierwszy szereg Rangerów, wraz z Bugmanem we własnej osobie :wink:
Obrazek
Obrazek
Na blogu dużo więcej zdjęć :)
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Bayard - oba oddziały kawał dobrej roboty i przyjemność dla oczu kolekcjonera :) Dawaj dalej bo świetną armię tu widzę.

Co do thundów moich to na tym zdjęciu koleś w pierwszym rzędzie od lewej jest z 6 ed. reszta to 4-5 ed.
Teraz się nieco zmieniło, mam jeden oddział tylko 4-5 ed thundów i składam drugi z 6 ed miśków.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

figsy zacne, malowanie też. chociaz dla mnie kolory zbyt się zlewają- sa takie jednolicie bagniste- ale to juz kwestia indywidualnego gustu.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Grazbird pisze:figsy zacne, malowanie też. chociaz dla mnie kolory zbyt się zlewają- sa takie jednolicie bagniste- ale to juz kwestia indywidualnego gustu.
Graz wrzucaj swoich Warków nowo pomalowanych ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

postaram się wrzucić wieczorem.
tylko od razu mówię- malowane szybko, w celu posiadania choć jednego oddziału w pełni pomalowanego na 8 edycję.
fajerwerków nie robię. łot, kilka kolorów podstawowych, jeden cień, bez rozjaśnień, na tray i do walki.
pomalowani spisują się o 300% lepiej.

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

A ja właśnie zrobiłem update swojej galerii o regiment Longów. Zapraszam do obejrzenia: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1&start=40

A dla smaczku jedna fotka:

Obrazek
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

chooodźcie do tatusia chooodźcie ...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

chciałem dziś skończyć moje pierwsze dwa krasie i pokazać do oceny... ale tego nie zrobię... poczekam na 2-3 strony pochwał Twoich prac i wrzucę moje by nie hańbić klasyki bohomazami ;P

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

wrzucaj śmiało !! niech się oczy pocieszą !!

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Booxi pisze:wrzucaj śmiało !! niech się oczy pocieszą !!
kończę... zapewne foty i tak jutro w świetle dziennym będę robić - wrzucę wtedy ;)

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Ja też postaram się jutro coś wrzucić- kilku starych kraśków których zdążyłem pomalować (będę prosił o dużo uwag i rad:)).

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

ja może coś w przyszłym tygodniu dorzucę :) skończonych slayerów (30) i zaczętych hammerersów :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ja też właśnie skończyłem kolejną 12 - kę slayerów, fotki niedługo...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Zachęcam was też do wrzucenia swoich prac w ramach konkursu PMOTM.
A że w tej odsłonie temat to "totalny freestyle" to wasze pracę na pewno się wpasują :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Panowie, na pewno macie głosy brodaczy! Do broni! :D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

ODPOWIEDZ