"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 16.03 - Thrall od hellsteed WI

Post autor: Voodoo »

Daw pisze:teraz tylko pozostaje pomalować...
Czekamy, czekamy 8) Sam model prezentuje się rewelacyjnie! :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Jak dobrze pójdzie to skończę drugi oddział ghoulin-rouge jutro wieczorem i wtedy może jaką fotę cyknę. Puki co naprawdę ten hellsteed mi się podoba i zajmuje wyróżnione miejsce na biurku i czeka na swoją kolej by trochę Woch poklepać w niedzielę :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Dobra konwersja =D>

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

dawaj kołcza ,a nie ... :wink: Nie po to pokazywałem jak robić spoko metaliki żebyś go teraz olał :wink:

p.s-wrzuć ghule bo cały klocuszek prezentuje się very najs :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
MARDUK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MARDUK »

Też jestem ciekaw jak Daw finalnie rozwiąże problem z tą chmurą na której unosi się Black Coach. Chciałbym zasugerować też, że aby wyglądało to spójnie konie też powinny wznosić się na tylnimi kopytami na chmurce. Także czekam niecierpliwie na rozwiązanie ponieważ dysk mam do przerobienia i być może skopiuję patent :D A ten lord na hellsteedzie wygląda na twardego koksa

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Tłukłem mu do głowy koła ,kołą ... nawet przykładałem od rydwanów tk (wyglądał 100 razy lepiej) nic to jednak nie dało :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

szczurek pisze:Tłukłem mu do głowy koła ,kołą ... nawet przykładałem od rydwanów tk (wyglądał 100 razy lepiej) nic to jednak nie dało :wink:
Plan był taki, a nie inny i mnie nie przekonasz. Poza tym jeżeli nawet bym się zdecydował to co? Doklejam odrywając ze spodu wszystko? Całą masę? Przestań marudzić i weź się za swoją armię :* ;)
Najważniejsze, że powolutku mam już pomysł jak zrobić naprawdę ciekawie tą chmurkę na BC. (@Marduk - ta, która jest aktualnie nie przypomina w niczym tej ze zdjęcia ;) ).
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rafał_Pękala
Mudżahedin

Post autor: Rafał_Pękala »

Daw naprawdę lepiej wyglądać będzie z kółkami a chmurki nie musisz likwidować myślę że właśnie fajnie by wyglądało jakbyś ją powiększył i by się koła w niej tak rozpływały.

pzodrawiam

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Nie ma czasu - muszę pomalować go do BoB-a więc nawet jeśli to not this time...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Postanowiłem, że wrzucą swojego Varghulfa do galerii - aż wstyd, że tak dawno jej nie aktualizowałem.
Rakso - dasz radę wrzucić tą fotkę jeszcze do konkursu? :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:45 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Bardzo udana praca. Podoba mi się kolorystyka, malowanie sprawne i eleganckie. Może jeszcze coś na podstawce by się przydało by ją jeszcze urozmaicić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Model tak prawde powiedziawszy nie jest skończony ale dzięki za dobre słowo :D:D:D:D podstawka zrobiona "tyle o ile" - spoko spoko.. .zacząłem malować już gwardię - zobaczymy jaki będzie efekt jak skończę :D
Ostatnio zmieniony 5 sie 2011, o 05:15 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Post autor: Dr. Lobo »

Genialna kolorystyka. Prawdę mówiąc jest to najlepszy Vargulf jakiego widziałem. Tego typu prace sprawiają że chcę posiadać damy model. =D> =D>
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Dr. Lobo pisze:Genialna kolorystyka. Prawdę mówiąc jest to najlepszy Vargulf jakiego widziałem. Tego typu prace sprawiają że chcę posiadać damy model. =D> =D>
Nic dodać, nic ująć. Dla mnie rewelacyjny =D> =D> =D> .More, please...

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Zaje*ista praca !! Kolorystyka i wykonanie powala na kolana... Brawo =D> Czekam na więcej.
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Ekstra, szczególnie futro i "mięsko";]
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

A takie pytanie - te podstawki co je milliputem robiłeś, to ile czasu mogłeś je modelować ??
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Mój faworyt w głosowaniu! Bardzo klimatyczna kolorystyka jedynie podstawka sporo odstaje od reszty pracy! wrzuć tam jakąś trawkę albo zwłoki :D

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Kefas pisze:Mój faworyt w głosowaniu! Bardzo klimatyczna kolorystyka jedynie podstawka sporo odstaje od reszty pracy! wrzuć tam jakąś trawkę albo zwłoki :D
Podstawka jest nawet nie do końca pomalowana :D Sam Vargi również - musiałem przysiąść do figsów przed DMP i niestety zabrakło czasu zarówno żeby dokończyć Coacha jak i Varga... może po DMP o ile nie dojedzie do mnie kilka nowych rzeczy :)
Dziękuję za miłe słowa. Motor do dalszych prac jest. Już się nie mogę doczekać kiedy całą gwardię tutaj wrzucę :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Ja mam w sumie 2 rzeczy do przyczepienia sie :wink: tzn. kolor skory i skalek taki sam (zlewa sie lekko) .No i lipna ta podstawka (to pseudo bagno widzialem w realu i wolalbym jakies liscie ,trawa czy inna roslinnosc :wink: ) .Poza tym git i do armii pasuje czyt. cala armia bedzie bardzo ladna =D>
Coolminiornot ---> LINK

ODPOWIEDZ