Hej.
Jak ktoś jest zainteresowany to mam fajną propozycję angielskiej firmy, która za chwilę rusza na polskim rynku. Sprawa świeża, więc można jeszcze na tym zarobić, póki się hieny z całej Polski nie rzucą na to Linku nie wstawiam, bo nie wiem czy mogę, więc pisać do mnie na adres: abor_87@tlen.pl
Pozdrawiam.
Praca w sklepie internetowym
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak, szczerze powiem, że ta praca jak wszystko pójdzie dobrze (nie będzie to wielka ściema) to ma bardzo duży potencjał na zarabianie pieniążków
Niestety okazało się to wielką ściemą. Nie polecam nikomu. Na szczęście w porę się zorientowałem co i jak
Jakby ktoś chciał to polecam coś o wiele pewniejszego. Szczegóły na moim blogu (sprawdzone -> działa) http://praca-praca-praca.blogspot.com/
Jakby ktoś chciał to polecam coś o wiele pewniejszego. Szczegóły na moim blogu (sprawdzone -> działa) http://praca-praca-praca.blogspot.com/
Duinhir nie chciał bym łamać Twojego entuzjazmu do zarabiania pieniędzy w internecie ale tego typu programy do w 99,9% bzdura. Problem polega na tym, że zdobywając klientów w sieci, często nie mamy o nich żadnych bliższych informacji, poza nickiem, numerem komunikatora i mailem na którymś z darmowych serwerów. Dodatkowe mam wrażenie, że system, o którym piszesz to typowy Schemat Ponziego (piramida finansowa) , a w Polsce organizowanie bądź kierowanie systemem sprzedaży lawinowej jest czynem nieuczciwej konkurencji zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
W razie czego masz link do już odkrytych piramid: http://www.networkmagazyn.pl/strona/lista-anty-firm
Powiem Tobie szczerze, że jak naprawdę chcesz zarobić w necie :
-załóż jakiś sklep
-załóż poczytnego bloga
-współpracuj z jakimś portalem jako "wolny strzelec"
pozdrawiam
W razie czego masz link do już odkrytych piramid: http://www.networkmagazyn.pl/strona/lista-anty-firm
Powiem Tobie szczerze, że jak naprawdę chcesz zarobić w necie :
-załóż jakiś sklep
-załóż poczytnego bloga
-współpracuj z jakimś portalem jako "wolny strzelec"
pozdrawiam
Też miałem takie podejście (w sumie może nadal mam) jak Ty. Jednak coś trzeba próbować robić i nie mówię tu o milionach, tylko o szukaniu sposobów na jakieś dodatkowe pieniądze. Co do piramidy. To twórcy tego systemu obeszli póki co, prawo polskie. Także na dzień dzisiejszy jest to legalne (sprawdzone), pewnie w końcu tego zakażą jakoś, jednak na razie można na tym trochę chociaż zarobić. Przynajmniej w reklamę google może ktoś kliknie, bo z tego też są jakieś grosze
Mając nick i numer komunikatora możliwe jest zdobycie wręcz kompletnych informacji o danym osobniku. Skuteczność rzędu 95%.przelas pisze:Duinhir nie chciał bym łamać Twojego entuzjazmu do zarabiania pieniędzy w internecie ale tego typu programy do w 99,9% bzdura. Problem polega na tym, że zdobywając klientów w sieci, często nie mamy o nich żadnych bliższych informacji, poza nickiem, numerem komunikatora i mailem na którymś z darmowych serwerów.
Google & Facebook / NK.
A napisanie odpowiedniego skryptu do robienia brudnej roboty automatycznie to błahostka.
pozdrawiam
Furion
Ale każda piramidka jest z założenia systemem polegającym na wyciąganiu kasy od ludzików dalej w łańcuchu, bez generowania żadnej wartości dodanej. Głupota, nie biznes.Crane pisze:nie każdy system sprzedaży lawinowej stanowi czyn nieuczciwej konkurencji, nie generalizujmy
Idź do prawdziwej pracy, na tego typu schematach można tylko stracić -- kasę, reputację, znajomych. Nie warto.
Temat pożyje jeszcze może 2-3 dni, potem go zamknę. Duinhir, dostajesz oficjalne ostrzeżenie za promowanie piramid finansowych. Dobrze że się w porę zorientowałeś i zrehabilitowałeś.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl