SWIETA !!!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
SWIETA !!!!!
Wszystkim wszystkiego najlepszego ,a pod choinke oczywiscie morza figsow ,a w nowym roku samych zwyciestw!!!!!!
A dołączam się do życzeń . Wszystkim wszystkiego najlepszego, szóstek na wszystko oprócz brejków i pita oraz samych wygranych bitew .
To ja życzę wszystkim, żeby nie przeginali ze spamowaniem w Płotach i Młotach jak na swięta wyjadę , a poza tym to wszystkiego dobrego, miłych świąt i powodzenia w grze, co by was armia z równowagi nie wyprowadzała tak jak moja czasami ma w zwyczaju.
No i zwyczajowo mokrego dyngusa i wesołego jajka.
No i zwyczajowo mokrego dyngusa i wesołego jajka.
A licky boom boom down!!!
- Chaoschild
- Chuck Norris
Panowie i Panie Merry Chistamas'a zycze. Porzadnych pudel pod choinka (oczywiscie z battla ) i DUUUZO milosci
pzdr
pzdr
Wesołych Świąt, Smacznej Choinki i Mokrego Sylwestra!!:))))
A tak na serio to życzę wszystkim Zdrowych, Ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby wam gwiazdor poprzynosił nowej figurki:] I Szczęśliwego Nowego Roku. Aby ten nadchodzący był lepszy od obecnego, aby przyniósł wam mało misscastów i mało porażek (chyba, że będą one nauczka na przyszłość) No i szampańskiego sylwestra z Jedynką
A tak na serio to życzę wszystkim Zdrowych, Ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby wam gwiazdor poprzynosił nowej figurki:] I Szczęśliwego Nowego Roku. Aby ten nadchodzący był lepszy od obecnego, aby przyniósł wam mało misscastów i mało porażek (chyba, że będą one nauczka na przyszłość) No i szampańskiego sylwestra z Jedynką
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
To ode mnie:
Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite.
By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie.
Tylko była kolorowa a na dole stał se browar.
Na pasterke ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało.
Daj złotówke albo dwie niech i on ucieszy sie.
Samych szóstek na brejki i jedynek na trafienie
Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite.
By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie.
Tylko była kolorowa a na dole stał se browar.
Na pasterke ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało.
Daj złotówke albo dwie niech i on ucieszy sie.
Samych szóstek na brejki i jedynek na trafienie
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
ha będe orginalny
Przyłączam się do życzeń a od siebie dodaje, by GW wydało ERRATE2 która by wszystkich zadowoliła.
To byłby piękny prezent pod choinkę...
Przyłączam się do życzeń a od siebie dodaje, by GW wydało ERRATE2 która by wszystkich zadowoliła.
To byłby piękny prezent pod choinkę...
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Ja również się przyłączam do życzeń . Jak na dziewczynkę przystało, od siebie dodam - wiele szczęścia, zdrowia, zrozumienia, wytrwałości (w malowaniu ), ciepła i miłości przede wszystkim .
Pozdrawiam,
młoda
Pozdrawiam,
młoda
Ale dla Młodej to chyba jakiegoś kawaleraŁosiu pisze:Samych Army Dealow, sukcesow na turniejach, wygranych w Golden Demonie no i fajnej panny dla wszystkich!
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
zdecydowanie w pannach nie gustujeZox pisze:Ale dla Młodej to chyba jakiegoś kawalera
jeszcze raz wszystkim wesołych i wyrozumiałych panien albo fajnych kawalerów w zależności od upodobań
pozdrawiam,
młoda
Nielicznym paniom (rodzynki ) - zdrowia, świetnego trzymania się, braku dylematów typu "tę stówę to wydać na puder czy figurki?" (czyli wora kasy), a przede wszystkim - dziewczyny, bądźcie dla nas dobre, nie tylko na wiosnę
Licznym facetom - żeby wszystko wychodziło lepiej niż włosy.
Tego życzę
Licznym facetom - żeby wszystko wychodziło lepiej niż włosy.
Tego życzę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl