Trening Komandosów - kierunek Wschód (liga w Cytadeli, 2400)
Szwentas ja mogę w sobotę po 14 lub w niedzielę po 18, jak wygląda u Ciebie sytuacja??
EDIT
źle luknąłem, Oko kiedy masz czas, bo ja mam tylko taki terminarz i proponuję zagrać w Paradoxie na ul.Jezierskiego 3/5 (czynny przynajmniej do 23 więc nie powinno być problemów)
EDIT
źle luknąłem, Oko kiedy masz czas, bo ja mam tylko taki terminarz i proponuję zagrać w Paradoxie na ul.Jezierskiego 3/5 (czynny przynajmniej do 23 więc nie powinno być problemów)
Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, o 09:09 przez #helion#, łącznie zmieniany 2 razy.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Spoko, może być i sobota. Napisz mi tylko godzinę i stół jakoś musisz załatwić. Bo o ile pamiętam to na soboty nie można rezerwować, a zapewne będzie sporo 40stkowych małolatówrunepriest pisze:arbitrze ja mogę zagrać dopiero w sobotę, może piątek po południu ale nie sądzę
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Marian
Kielon
Arbiter
Tomek Kutaj
Rince
Paździoch
Przemcio
Szwentas
Helion
OKO
Tym parom przypominam, że wyniki do niedzieli
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja z Tomkiem też
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..