Wiadomo kiedy następny turniej? Muszę zaplanować kiedy do KRK mam przyjechać w kwietniu I nawet mi nie mówcie, że będzie w środku tygodnia bo wtedy na bank nie dam rady (poza tym mile widziana sobota).
@PiotrB - do babcia jeszcze żyje? ma jeszcze swoje chaos dwarfy? Chyba z 10 kat temu ostatnio go widziałem. A jak mówimy o babci, to ktoś wie co u Dziatka?
dziadek się ożenił i żona zabroniła mu grać w WFB a babcia ,żyje i gra scavenanmi choć Chaos Dwarfy ma dalej tyle tylko ,że nie za bardzo do się nimi teraz grać. Przyjdź do Imperium w sobotę jest turniej:)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Nic z tego. Ja teraz zamiejscowy jestem i w Kraku będę dopiero w kwietniu. Postaram się dopasować albo do turnieju w Imperium albo MT. Ale czy się uda to na 100% pewny nie jestem.
Mówisz, że żona Dziatkowi nie pozwala grać? W sumie go rozumiem, moja też mi nie pozwala. I jak się wyrwę raz na miesiąc dwa to potem focha strzela I poprawa jej humoru kosztuje mnie więcej niż figurki.
Jak byś widział Bacie to pozdrów go od Motorka. Powinien wiedzieć o kogo chodzi