Szczury MySza-te - Blog - 24% [ 13/kwi GIANT RATS & SWARM]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szczury MySza-te - Blog - 24% [ 13/kwi GIANT RATS & SWARM]
Zamiast tworzyć wciąż nowe wątki lepiej stworze jeden do którego będę wszystko wrzucał.
Każde zdjęcie jest linkiem do galerii danej jednostki z większą ilością zdjęć w większej rozdzielczości.
Ta armia jest postanowieniem noworocznym by pomalować ją w końcu całą; szacowany stan na dziś 24% (pod względem ilości modeli, US oraz średniej wartości punktowej).
VERMIN LORD
GIANT RATS
RAT SWARM
RATLING GUN
WARPLOCK JEZZAILS
PLAGUE CENSER BEARERS
Każde zdjęcie jest linkiem do galerii danej jednostki z większą ilością zdjęć w większej rozdzielczości.
Ta armia jest postanowieniem noworocznym by pomalować ją w końcu całą; szacowany stan na dziś 24% (pod względem ilości modeli, US oraz średniej wartości punktowej).
VERMIN LORD
GIANT RATS
RAT SWARM
RATLING GUN
WARPLOCK JEZZAILS
PLAGUE CENSER BEARERS
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2011, o 10:19 przez 13MySza, łącznie zmieniany 4 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dokladnie jak Rakso napisal, dla mnie censerzy sa slabi - przez kolorystyke, masakrycznie dla mnie wygladaja w tych szatach, choc technicznie spoko.
censerzy nietypowi, choć dla mnie bardzo spoko bo odbiłeś od zielonego pospólstwa obecnego u wszystkich ( wstyd się przyznać, także i u mnie ) jak dla mnie są bardzo fajnie zrobieni mają klimat śmierdzących brudasów - osobiście ten piaskowo beżowy kolorek czymś bym ufajdał - jakimś - vomit brownem albo bestialem, ale tutaj nie mi decydować
za pimysł kolorystyczny 5/6 a za malowanie też 5/6 ode mnie
za pimysł kolorystyczny 5/6 a za malowanie też 5/6 ode mnie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie za mało figsów, żeby uogólniać nt. jednolitości kolorystycznej, czekamy na więcej...
Nie znasz się - super wyglądają . Jasne kolory są o tyle lepsze, że ciemne modele wyglądają na słabo pomalowane/niedomalowane. Szczególnie w licznych armiach.dla mnie censerzy sa slabi - przez kolorystyke, masakrycznie dla mnie wygladaja w tych szatach
Szczury Gilotyny (teraz będzie tego w sumie ze 250 modeli) też maluję w jasnych barwach - dużo lepei się prezentują, niż standardowe brązowo-zielone.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szczury trzymają poziom - i pomału kształtuję się kolorystyka armii , jeszcze parę regimentów i ludziska ( Rakso i Ziemko - szacun!) przestaną bajać o braku jednolitości kolorystycznej . Nawet jeśli stwierdzisz, że coś faktycznie odstaje nieco kolorystycznie, to - w miarę potrzeb - można będzie skorygować... Podoba mi się...
PS. Chwila, co jest , to już było
PS. Chwila, co jest , to już było
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurcze, przecież to jest powtórzone trzecie zdjęcie na tej stronie od góry, albo ja coś niedowidzę .Rasti pisze:To są szczurki z machinegun'ami, wcześniej byli sniperzy
Fajne, będzie ciekawie wyglądać całość. Trzymaj tak dalej.