Syriusowe Mordheimowe Skaveny

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Syriusowe Mordheimowe Skaveny

Post autor: syrius »

Witam

Na wstępie powiem, że ciągle uczę się robić zdjęcia. Kiedy nie mam dobrego światła naturalnego to nie umiem dobrze pstrykać. Może kiedyś się nauczę.
Ostatnio natomiast zapragnąłem zrobić sobie band do Mordheimu. Kiedyś miałem jeden, ale figurki poszły na ebayu i nic mi nie zostało. Teraz wziąłem się za skavenów chcąc zrobić armię w ciemnej tonacji. Dodatkowo zaplanowałem sobie, że na modelach zrobię jakieś efekty oświetlenia spaczeniem/latarniami/emanującą wodą. Po takim założeniu wziąłem się za pierwszy model. W wolnej chwili w tym tygodniu sobie paćkałem. I oto efekty. Kiedy nauczę się robić lepsze zdjęcia na pewno wstawię nowe. A na razie coś takiego:

Obrazek

Obrazek

Krytyka mile widziana. Choć pewnie ciężko będzie ocenić przez zdjęcia :).

Pozdrawiam

Syrius

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

uuuuuuu nieźle, można prosić o zbliżenie na pyszczek bo wydaje mi się być naprawdę kozacki.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

klimatyczne;)
fajna podstawka 8)
chociaż na ostrze może lekki wash z gryphonne sepi :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Z daleka wygląda fajnie, ale wykadruj te fotki, bo ciężko coś powiedzieć. Kolorystyka za to miodzio :) W sam raz do Mordheim.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Dzięki! Niestety ze zdjęciami będzie problem. Na razie jak nie wyjdzie słońce to nie dam rady zrobić lepszych fotek. Ew. może namówię jakiegoś fotografa co by strzelił mi fotki, ale w tej chwili nie ma sensu. Przynajmniej dopóki nie będzie ok +5 modeli.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Czekam na lepsze foto, z tego co widać to solidna robota, świetna mroczna kolorystyka i ten świecący spaczeń :D .

ODPOWIEDZ