W budowlanym to tak średnio. Tam prędzej styropian. Jednak ponoć w agencjach reklamowych idzie nawet na darmo dostać jakieś skrawki styroduru dostać.wedge pisze:Podstawki fenomenalne już wiem jakie będę robił następne. Tylko gdzie ja znajde styrodur? To się da normalnie w budowlanym kupić?
"Remont" Chaosu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: "Remont" Chaosu
- General Baga
- Kradziej
eeeee Rasti ja tam nie wiem czego używa sie u was we Włoszczowej do izolacji ....w każdym razie w krk jest w prawie każdym budowlanymRasti pisze: W budowlanym to tak średnio. Tam prędzej styropian. Jednak ponoć w agencjach reklamowych idzie nawet na darmo dostać jakieś skrawki styroduru dostać.
A jak ktos z wawy prosze;
http://market-budowlany24.pl i klik w styrodur
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- rudobrody79
- Falubaz
podstawka miażdży już samym widokiem
WIELKI SZACUN !!! czekam na efekt końcowy
na prawdę SUPER
WIELKI SZACUN !!! czekam na efekt końcowy
na prawdę SUPER
Daj spokój, u Nas to domy z kamienia, a zaprawa to muł rzeczny.MagisterMilitum pisze:eeeee Rasti ja tam nie wiem czego używa sie u was we Włoszczowej do izolacji ....w każdym razie w krk jest w prawie każdym budowlanymRasti pisze: W budowlanym to tak średnio. Tam prędzej styropian. Jednak ponoć w agencjach reklamowych idzie nawet na darmo dostać jakieś skrawki styroduru dostać.
A jak ktos z wawy prosze;
http://market-budowlany24.pl i klik w styrodur
Czołem. Marudy są już na podstawkach, jeszcze trochę roboty mnie z nimi czeka bo nie skończyłem jeszcze konwertować piesków dlatego 2 miejsca puki co nieobsadzone. No i jeszcze czempion czeka na swoją rękę oraz dwóch chłopaków na swoje mutacje. Jeszcze będę musiał domalować niedoróbki oraz to co starłem montując ich do podstawek. Styrodur brałem od studenta architektury, któremu zostało na stanie po zrobieniu makiet, a skąd on kupował to nie wiem Ogólnie w 90% skończone i wygląda to to tak:
Podstawka była blisko grzejnika i zaczęła żyć własnym życiem, dopiero po zrobieniu fotek zauważyłem to i odgiąłem do właściwej pozycji Sugestie mile widziane
Pozdro.
Podstawka była blisko grzejnika i zaczęła żyć własnym życiem, dopiero po zrobieniu fotek zauważyłem to i odgiąłem do właściwej pozycji Sugestie mile widziane
Pozdro.
Ogólnie kozaaacko. O.o' !!!
Jednak weź ustaw pomioty inaczej ,bo nie czuć tej hordy.(oczywiście to tylko ja ^^)
Jednak weź ustaw pomioty inaczej ,bo nie czuć tej hordy.(oczywiście to tylko ja ^^)
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
zarabiscie to wyglada. moje gratulacje
ps. ale do takiego kloca by sie fajnie z katapult strzelalo
ps. ale do takiego kloca by sie fajnie z katapult strzelalo
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ja nic nie mówię ,alee poprzestawiaj filery i popatrz w jakim ustawieniu lepiej wygląda. ;]
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Mooooooooooooc!!!
kawał dobrej roboty!
kawał dobrej roboty!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
brawo! naprawdę brawo! bo jest miodnie. gigantyczny unit przeciwko któremu aż chce się zagrać musisz być dumny jak ślesz takiego klocka do bitwy
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Dzięki, cieszę się, że chłopaki przypadły Wam do gustu. Masę czasu poświęciłem na nich więc fajnie, że dają radę. Jak skończę ich na 100 % to robię wagon 45 sztuk warriorów z tarczami do tankowania, marudy są od wykręcania dużego DPSa. To mnie właśnie cieszy w 8ej edycji, że jednostki, które nie były nic warte w 6,7 edycji teraz są godnym przeciwnikiem dla starych mocnych unitów.
Pozdro.
PS. Odezwę się jak będę miał coś skończonego
Pozdro.
PS. Odezwę się jak będę miał coś skończonego
- rudobrody79
- Falubaz
cały regiment tworzy mega fantak astyczny KLIMAT !!!
- General Baga
- Kradziej
super klimat jedno ale - jakos nie widzę tych spawnow tak sobie biegających może ktoś by je trzymał na łańcuchu albo cos - z reszta i tak oddział wygląda super!!
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Po długiej przerwie z remontem wrzucam kolejne foty. Hmm wiąże się to z tym ze z poprzednim aparatem nie doszedłem do porozumienia Z nowym też ciężko mi się współpracuje i już zaczyna mnie drażnić. Najpierw lecą warshriny własnej roboty:
Wesołe zdjęcie grupowe:
warshrine tzeentha:
warshrine (który też często jeździ pod flagą tzeentha)
Archaon:
Warriorzy z halabardami... Nie wiem co robię źle ale jak nie próbowałem byli ukryci w mroku hmmm.
Wesołe zdjęcie grupowe:
warshrine tzeentha:
warshrine (który też często jeździ pod flagą tzeentha)
Archaon:
Warriorzy z halabardami... Nie wiem co robię źle ale jak nie próbowałem byli ukryci w mroku hmmm.
Prezentują się fajnie, ale nic więcej nie można powiedzieć bo te zdjęcia wołają o pomstę do nieba... Tak czy siak modelowanie naprawdę spoko
pzdr!
Jagal
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
W ciekawy sposób wykorzystałeś sztandar przy warshrinie - pomimo ustawienia go w poziomie nie razi zbytnio - nadaje dynamikę modelowi. Ten shrine mi się podoba. Drugi jakoś mnie nie przekonuje.... Generalnie fajnie zrobione figsy, o wojach ciężko coś powiedzieć , aczkolwiek te fotki nadaja im trochę tajemniczości .