Call of Warhammer - mod do Medival II Total War
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Call of Warhammer - mod do Medival II Total War
w sumie powinienem się pochwalić że udało mi się odpalić grę parę dni temu starczyło pogrzebać w opcjach rozdzielczości medka wielkie dzięki Admirale a tak BTW to czy to normalne że co jakiś czas dostajesz wrogie wjazdy których generalnie nie da się wybronić (nawet na medium) to takie założenie kampanii ? podobnie jak w 3rd Era ?
pozdro,
Ż.
pozdro,
Ż.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Trzecia Era to się nie umywa do CoW bo tu jest o wiele więcej takich oskryptowanych armii (stąd też czasami są te CTD).
aha
WYSZEDŁ PATCH 1.4.3 !!!
aha
WYSZEDŁ PATCH 1.4.3 !!!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nie wiem bo na razie robię tłumaczenie
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
PATCH 1.4.4 wyszedł nagle i niespodziewanie a tuż zanim nadciągnęło tłumacznie
HeloŻaba pisze:w sumie powinienem się pochwalić że udało mi się odpalić grę parę dni temu starczyło pogrzebać w opcjach rozdzielczości medka wielkie dzięki Admirale a tak BTW to czy to normalne że co jakiś czas dostajesz wrogie wjazdy których generalnie nie da się wybronić (nawet na medium) to takie założenie kampanii ? podobnie jak w 3rd Era ?
pozdro,
Ż.
Czy możesz podać jak sobie poradziłeś z problemem ekranu 3/4???
Jakie opcje rozdzielczości to załatwiają?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mam problem z Call of Warhmmer. Co jakiś (bardzo krótki zresztą) czas gra częstuje mnie okienkiem: "Unspecified error. The game will now exit." i wysypuje się do Windowsa.
Jaka może być przyczyna tak niskiej stabilności gry? Wiąże się to w jakikolwiek sposób z Windowsem 7?
Jaka może być przyczyna tak niskiej stabilności gry? Wiąże się to w jakikolwiek sposób z Windowsem 7?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nie, to nie wina systemu operacyjnego. Po prostu od czasu do czasu coś takiego się przydarza. Pobrałeś ostatnie zangielszczenie? Poprawiony tam został pliczek z cytatami (brakowało jednego nawiasu i naprawienie tego wyeliminowało sporo CTD)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mam wersję 1.4.4, ostatnie zangielszczenie to coś nowego?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
To z 4. marca ma poprawiony cytat 23 i daje dzięki temu większą stabilność (tak przynajmniej piszą na twcenter - nie wiem bo nie mam czasu na granie teraz)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Stąd skąd zawsze macie brać tłumaczenie
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=415508
Drugi post (bądź pierwszy, ale u mnie jest szybciej)
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=415508
Drugi post (bądź pierwszy, ale u mnie jest szybciej)
ja mam pytanie - czy jest jakis latwiejszy sposob sciagnieca moda niz przedstawione na forum sciaganie 4gb w pakietach po 300 z predkoscia trzech pakietow na raz? takie ograniczenia maja strony do sciagnia na ktorych umieszczono pliki... nie ma latwiejszej metody?
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Są torrenty jeszcze. Co do wystawiania plików na dziwnych stronach to niestety u Ruskich norma.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Powinny być w podforum pomocy technicznej. Sam z nich nie korzystałem więc za bardzo nie są mi potrzebne.