Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Booxi »

o, postaram się to jakoś wykorzystać w moich młoteczkach :P slayera możesz pomalować na normalny kolor i walnij go do pierwszego szeregu, będzie klimatycznie :D albo jeszcze lepiej - wsadź go do regimentu slayerów bo to model piękny jest :P
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

Mały up do mojej kolekcji- nowy BSB. Ani figurka klasyczna, ani pomysł zbyt oryginalny, jednak mnie się podoba :P Wszelkie pomysły na sztandar mile widziane :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Krasnolud bardzo fajny, ale sztandar na sztandarze niezbyt do mnie trafia. Troszkę to robiłeś na odczep chyba ;) widać bardzo nadlewki na drzewcu i jest krzywo przyklejony do ręki.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Zastanawiam się już od dłuższego czasu, czy warto zamieszczać fotki jednocześnie w swojej galerii i np. tutaj. W ten sposób w dwóch różnych wątkach są te same fotki. Komentowanie dwa razy tego samego nie bardzo ma sens. Nie wiem...Parę osób już zdecydowało się na taki ruch. Co o tym myślicie?

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Ja raczej przeglądam galerie na podforach- na bieżąco zaglądam do WoChu i tutaj. Sam wrzucam rzeczy do galerii armijnych. Natomiast bardzo rzadko przeglądam galerie użytkowników. Inni mogą robić inaczej :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

model jest spoko, ale za sztandar to powinieneś iść do kąta normalnie... przyklejone na odczep się i widać to tak, że szok. szmata w takim kształcie też nie ma racji bytu. Uważam, że powinieneś nad tym jeszcze popracować
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Boxi, nie wiem o co się czepiasz, sztandar jest fajnie zrobiony, zresztą podobnie do mojego. Jest szmata, jest Księga Uraz no i kowadełko. Istota Kraśków IMO. Co do wykonania nie mam zastrzeżeń, aczkolwiek moja Księga jest zdecydowanie niżej. Nie widać patyka.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

uważam, że sztandar jako taki powinien być wyżej troszkę a cała ta nadstawka powinna być krótsza. i razi mnie oczywiście to łączenie kolejnych trzonków z ręką. Oczywiście to tylko moje własne subiektywne zdanie i wcale nie należy się nim przejmować.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

W sumie racja, wczoraj tego nie zauważyłem, bo zmęczony byłem... patyk w ręce wypadałoby poprawić. troszkę GSu chyba załatwi sprawę.
Aha, walnij go na jakimś kamsztorze, żeby był jeszcze bardziej widoczny. 8)
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Dla ciekawskich - pojawiła się kolejna aktualizacja w dziale "Katalog Brodaczy". Serdecznie zapraszam: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 60#p719360

Do końca miesiąca pojawi się jeszcze wykaz Clansmenów i prawdopodobnie historia Grombrindala, czyli White Dwarf'a 8)
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Cormagh, jesteś bracie niezrównany =D> :D .

Awatar użytkownika
Robo
Chuck Norris

Post autor: Robo »

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Post autor: puma1944 »

Ostatnio kupilem fiksa z Repera ktory robi jako than i przez ostatnie trzy bitwy swietnie sie spisywal wiec w nagrode doczekal sie kolorkow :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0

galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

malowanie ładne, aczkolwiek sam model kojarzy mi się z chaos dwarfem :D

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Post autor: puma1944 »

Wlasnie tym mnie ta figurka ujela ze jest nie standardowa :D gosc przeraza wroga i budzi respekt u przeciwnika :evil: jak dla mnie swietny helm i zbroja plytowa ktorych u kraskow gw brakuje choc mamy hevy armory a na fiksach tylko kolczugi :(
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0

galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Trochę małe te fotki, z tego co widać metaliki wyglądają fajnie...

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Haha takiego WoCha to by raczej nie przestraszył ;) Ale figurka naprawdę fajna i mimo małych fotek muszę powiedzieć, że malowanie też niezłe :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

brakuje mu tylko takiego wystającego z tych kratek języka w takiej szyderze :D

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Jak zobaczyłem zdjęcia, sam pomyślałem, że to jakiś ChDek, bo trochę przypomina tych z 3-4 edycji. Ale model faktycznie zacny, a i malowanie wygląda porządnie :wink:

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Skończyłem BSBka. Zdjęcia są w mojej galerii i na blogu, tutaj jedynie zajawka :wink:

Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ