DMŚ mały rulebook

Zgubiłeś coś na turnieju? A może znalazłeś? Ogłoś to tutaj.
ODPOWIEDZ
Myth
Szef Wszystkich Szefów

DMŚ mały rulebook

Post autor: Myth »

W czasie przejścia do drugiej rundy pierwszego dnia straciłem małego rulebooka. Moja drużyna grała na stołach najbliżej stolika sędziowskiego, przechodziliśmy na trzeci albo czwarty rząd licząc od tej pozycji. Może ktoś go znalazł? Oczywiście stosowne bro dla znalazcy będzie.

Niestety, książka nie była w żaden sposób podpisana i nie miała żadnych znaków szczególnych, ot, zadbany rulebook po angielsku.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Zwróce się z tym samym zapytaniem. Nasz team także zgubił rulebook. Był oprawiony w przeźroczystą okładce na której był podpisany ZKF. Strony od poczatku dziedzin magii wylatywały.
Uczciwego znalazce proszę o kontakt. Znajdował sie w sobote rano na pierwszych stołach od stolika sędziowskiego, a na 1 bitwie juz go neibyło.
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Myth pisze:W czasie przejścia do drugiej rundy pierwszego dnia straciłem małego rulebooka. Moja drużyna grała na stołach najbliżej stolika sędziowskiego, przechodziliśmy na trzeci albo czwarty rząd licząc od tej pozycji. Może ktoś go znalazł? Oczywiście stosowne bro dla znalazcy będzie.

Niestety, książka nie była w żaden sposób podpisana i nie miała żadnych znaków szczególnych, ot, zadbany rulebook po angielsku.
Chyba mam ten rulebook, o który Ci chodzi. Tak jak piszesz żadnych szczególnych znaków, niepodpisany, zadbany.
Znalazłem go 2 dnia na 5 stołach, pakowałem się jako ostatni, leżał sobie po prostu na blacie.
Wyślij pmkę do mnie ;)

ODPOWIEDZ