Szkoda, że Hellcannon to M&H.#helion# pisze:w tej edycji i tak liczy się main body maszyny a nie podstawki, złapałem się na tym z moimi great cannonami, gdze lufy wystają za podstawki
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Im większa podstawka, tym mniejsza szansa, kostka rozrzutu zniesie templatkę poza podstawkę.Przemcio251 pisze:akurat jeśli chodzi o strzelanie to Helka jako Large Target średnio ma się gdzie schować i nie trafić jej z działa to sztuka
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.