Remis jest ustalony i jużCauliflower pisze:Helion, jestem w stanie dać Ci 15:5 jako, że Oczko nie zagrał juz 2 z rzędu bitwy. chyba, że dogadaliście się na remis to daję remis obu i tyle
Trening Komandosów - kierunek Wschód (liga w Cytadeli, 2400)
Re: Trening Komandosów - kierunek Wschód (liga w Cytadeli, 2
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ostateczne paringi na 3 starcie:
Oko, to nic osobistego Po prostu nie grałeś drugiej bitwy z rzędu, więc myślałem, że to Ty olewasz temat i chciałem byś sprawiedliwy
W sumie jest to dobra taktyka, bo po 2 bitwach masz więcej punktów od np. Manffreda Ustaliliście z Helionem remis to macie remis
W stosunku do wersji roboczej z soboty jest kilka zmian, bo były powtórzenia.stół TOTAL
1 Kalafior 40
1 Kielon 31
2 Tomek Kutaj 27
2 Szwentas 27
3 Semi 25
3 Paździoch 25
4 Eliah 25
4 Rince 25
5 Marian 23
5 Arbiter 23
6 Bob 21
6 Kotlet 20
7 Helion 20
7 Grolshek 20
8 OKO 20
8 Manfred 15
9 Przemcio 13
9 Gotih 12
10 Aron 10
10 Śmiechu 8
11 Mati.gov 5
11 Esco 5
Oko, to nic osobistego Po prostu nie grałeś drugiej bitwy z rzędu, więc myślałem, że to Ty olewasz temat i chciałem byś sprawiedliwy
W sumie jest to dobra taktyka, bo po 2 bitwach masz więcej punktów od np. Manffreda Ustaliliście z Helionem remis to macie remis
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
oj tam Kalafior bez scen, ja nalegałem na remis a nie oko; miałem napinkę czasową i to ja nie mogłem zagrać, a że trafił drugi raz z rzędu to mówi się trudnoCauliflower pisze: Oko, to nic osobistego Po prostu nie grałeś drugiej bitwy z rzędu, więc myślałem, że to Ty olewasz temat i chciałem byś sprawiedliwy
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Lista dłużników:
Chłopaki wpłaćcie, bo te same zasady obowiązują nas wszystkich, a koszt dużego kebaba to nie jakaś arcykwota.
pozdr
Następujące osoby proszę o dokonanie opłaty za ligę w tym tygodniu. Opłata wynosi 10zł i będzie przeznaczona na nagrody. Należy ją uiścić jednemu z pracowników cytadeli lub mnie. Jeśli osoby nie dokonają ww opłaty ich przeciwnicy dostają baja 15:5 w tej rundzie, ewentualnie i w następnejKotlet
Kielon
Eliah
Chłopaki wpłaćcie, bo te same zasady obowiązują nas wszystkich, a koszt dużego kebaba to nie jakaś arcykwota.
pozdr
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2011, o 14:51 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 6 razy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zostało mi przekazane najpierw 90zł za 9 osób z poprzedniej ligii i Ty tam też Groszku byłeś wymieniony, a potem przekazywano mi po 10zł/os.
Swoją drogą też mi się wydawało, że płaciłem za tamta ligę 15zł.... ale w tej chwili już nie pamiętam - trzeba wyjaśnić w sklepie.
Swoją drogą też mi się wydawało, że płaciłem za tamta ligę 15zł.... ale w tej chwili już nie pamiętam - trzeba wyjaśnić w sklepie.
Nieee... Za tamtą płaciliśmy 10pln ale na pierwszej stronie jest jak byk 15 pln i piątaka dopłaciłem Stefanowi... Spoko luz nie zbiednieję od 5 pln
Cytat: "Wejściówka:
15 zł od gracza
(Ci którzy wpłacili za ostatnią ligę mogą kasę odebrać lub zaliczymy im wpłatę na poczet treningu!) "
Cytat: "Wejściówka:
15 zł od gracza
(Ci którzy wpłacili za ostatnią ligę mogą kasę odebrać lub zaliczymy im wpłatę na poczet treningu!) "
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Paździoch, a zapłaciłeś za ligę?
Bo nie wiem czy wpisywać Ci 20-0 czy 5-15?
Ciekawie się w czołówce robi, jednak maski na 2 i 3 stole w 3 bitwie tak często nie padają
P.S. Szwentas moim kandydatem na Euro, bez bąków!
Bo nie wiem czy wpisywać Ci 20-0 czy 5-15?
Ciekawie się w czołówce robi, jednak maski na 2 i 3 stole w 3 bitwie tak często nie padają
P.S. Szwentas moim kandydatem na Euro, bez bąków!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
w teamie nowej zelandii