ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie.

Post autor: Karli »

Pasiak, miałeś swoją zasadę eternal whine na bazyliszku to jeszcze na arenie chcesz mieć ? ;)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

bigpasiak pisze:Rozumiem że mam te 300 pkt? :mrgreen: 8)
Oj biedne lesne elfiki sa tak ruch w du. ze przyjma kazda pomoc :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Karli pisze:Pasiak, miałeś swoją zasadę eternal whine na bazyliszku to jeszcze na arenie chcesz mieć ? ;)
Zaba mial ethernal whine, PAsiak chce mu dorownac :D

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Przepraszam, my mistake.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Karli pisze:Pasiak, miałeś swoją zasadę eternal whine na bazyliszku to jeszcze na arenie chcesz mieć ? ;)
Ja tam mały żuczek nie godnym byłe tej zasady...
Może next time :mrgreen: 8)
Raptor pisze:
bigpasiak pisze:Rozumiem że mam te 300 pkt? :mrgreen: 8)
Oj biedne lesne elfiki sa tak ruch w du. ze przyjma kazda pomoc :D
Jak sami dają to biorę :mrgreen:
Jeszcze trochę ich urobię to dadzą mi 400 pkt na jeden unit scoutów 8)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Ostateczna wersja scenariuszy oraz update magii.

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Wygląda w porządku.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Tak jak pisaliśmy...3 x piczka 2 x scenariusz. W 3 bitwie scenariusz B&G wymusza na graczach tylko i wyłącznie pokminienia nad rozpiskami co w ten sposób da nam bardziej zróżnicowane rozpy,natomiast sama gra to normalna piczka w której trzeba bardziej się pilnować. :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

c4h10 pisze:Ostateczna wersja scenariuszy
Zrezygnowaliście jednak z pomysłu gladiatorów? Trochę szkoda, bo to mogła być wizytówka mastera.
c4h10 pisze:oraz update magii.
Power Scroll zbanowany ale BoH dozwolony? :?
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Tak, jak już czegoś zabraniamy to wszystkim, bo inaczej regulamin miał by 50 pkt i wyglądały by np: -ban na boh, - ,ban na hełm u vc, - ban na coś tam itd

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Danrakh pisze:
c4h10 pisze:Ostateczna wersja scenariuszy
Zrezygnowaliście jednak z pomysłu gladiatorów? Trochę szkoda, bo to mogła być wizytówka mastera.
c4h10 pisze:oraz update magii.
Power Scroll zbanowany ale BoH dozwolony? :?
a niby czemu to boh mial by byc zbanowany ? przedmiot 100 kosztuje wiec jednak mu sie cos nalezy, i nie jest dostepny dla kazdej armii.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Relosu pisze:a niby czemu to boh mial by byc zbanowany ? przedmiot 100 kosztuje wiec jednak mu sie cos nalezy, i nie jest dostepny dla kazdej armii.
Bo to tak jakby powiedzieć: ok, wszyscy mają zakaz brania przedmiotów umożliwiających IFki na innych dubletach niż 66, poza biednymi HE, które jednak mogą :roll:
A tak na prawdę to jako turniejowa plewka grająca Krasiami jestem przeczulony na punkcie gamebreakera jakim jest obecnie magia.

@Organizatores
Co z moim pytaniem odnośnie kowadła (pełne pytanie tutaj)?

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Danrakh pisze: @Organizatores
Co z moim pytaniem odnośnie kowadła (pełne pytanie tutaj)?
Na arenie ląduje cały model.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Danrakh pisze:A tak na prawdę to jako turniejowa plewka grająca Krasiami jestem przeczulony na punkcie gamebreakera jakim jest obecnie magia.
LOL, masz 75% szans, że masz tyle kości DD co przeciwnik PD i jeszcze masz niszczarkę. Gamebreaker ta magia :lol2:

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Lidder pisze:LOL, masz 75% szans, że masz tyle kości DD co przeciwnik PD i jeszcze masz niszczarkę. Gamebreaker ta magia :lol2:
Choćbym miał 300% na więcej kości niż przeciwnik to i tak przy średnim rzucie na wichry magii czarumarus dysponuje około 6 kostkami. Zamiast więc pierdolić się z pomniejszymi czarami bierze 6 kostek i rzuca. Na IFce całą antymagię mogę sobie wsadzić, a szansa, że mag przy tym wyparuje jest stosunkowo niewielka. Kowadło/maszynki mają z kolei z automatu czapę przeciwko kilku czarom z co popularniejszych lorów. Klocki po przyjęciu na klatę jednego vortexu też raczej już nie powalczą. To nie jest gamebreaker? Albo brzytwa na czymkolwiek? A teraz wróćmy do początku tej dyskusji i proponuję policzyć jakie jest prawdopodobieństwo, że na 6ciu kostkach nie będzie dowolnego (BoH) dubletu? Tylko i wyłącznie z tego powodu zwróciłem uwagę organizatorów Areny na fakt, że PS jest zbanowany a BoH nie.

Relosu
Kretozord

Danrakh pisze:
Relosu pisze:a niby czemu to boh mial by byc zbanowany ? przedmiot 100 kosztuje wiec jednak mu sie cos nalezy, i nie jest dostepny dla kazdej armii.
Bo to tak jakby powiedzieć: ok, wszyscy mają zakaz brania przedmiotów umożliwiających IFki na innych dubletach niż 66, poza biednymi HE, które jednak mogą :roll:
ok to tobie potnijmy kowadlo, no bo z jakiej paki mozesz miec popychaczke kiedy ja nie mam ? Albo innym loremastera ? HE nie maja a np woch ma! Potnijmy! No naprawde super podejscie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Relosu pisze:
Danrakh pisze:
ok to tobie potnijmy kowadlo, no bo z jakiej paki mozesz miec popychaczke kiedy ja nie mam ? Albo innym loremastera ? HE nie maja a np woch ma! Potnijmy! No naprawde super podejscie.
Wiesz, pocieli tylko i wyłącznie przedmiot dający łatwe IFki więc akurat zbanowanie też BoH jako jedynego przedmiotu dającego to samo jest logiczne.

Co nie znaczy, że mi na tym jakoś specjalnie zależy. Przeciwko BoH grałem 2-3 razy i nie było źle. Po prostu wycięcie go jest w tej sytuacji logiczne.

Maciek

Relosu
Kretozord

jednak boh nie kosztuje 30 pkt i nie jest dostepny dla wszystkich, nie zebym sie wyklucal bo gram HE bo gram tyle ze na SD, ale naprawde 100pkt to jest slona zaplata za ifki, zwlaszcza ze jezeli wypadnie 2x6 to mozemy sobie wysadzic maga. Tu chodzi o nie przeginanie ze kazda armia mze tak miec i to za 30pkt(czy ile to to kosztuje) i wtedy byl by lament jaka ta magia zla i niedobra.
Gniewko pisze:

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Relosu pisze:Albo innym loremastera ? HE nie maja a np woch ma! Potnijmy! No naprawde super podejscie.
woch nie ma loremastera ;)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

BOH kosztuje 100 pkt dlatego nie widzimy potrzeby banowania tego itemu. Owszem jest to dość przegięty przedmiot ale miejcie na uwadze że inne armie mają inne zabawki których też nie banujemy.

ODPOWIEDZ