Bound a hidden assassin
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
jak juz jest temat, to ja moze zadam pytanie o schowanego asassina z magicznymi przedmiotami.
jesli mam czar, który każe przecinikowi ujawnic wszystkie magiczne przedmioty w oddziale (np z magii HE).. to czy przeciwnik musi podawac przedmioty na asassinie?
jesli mam czar, który każe przecinikowi ujawnic wszystkie magiczne przedmioty w oddziale (np z magii HE).. to czy przeciwnik musi podawac przedmioty na asassinie?

przepraszam ZZZ a na jakiej podstawie twierdzisz ze moze? cytacik, zrodlo? cokolwiek? bo wg mnie skoro jest schowany i nie moge go dziabnac np z czaru ktory targetuje dowolna postac to czemuz kolega mialby moc zucac czary? ma to w zasadach?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
nie moze ale nie chcialo mi sie klocic wczesniejbigpasiak pisze:przepraszam ZZZ a na jakiej podstawie twierdzisz ze moze? cytacik, zrodlo? cokolwiek? bo wg mnie skoro jest schowany i nie moge go dziabnac np z czaru ktory targetuje dowolna postac to czemuz kolega mialby moc zucac czary? ma to w zasadach?