Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Motorek »

Zacny freehand
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Baaardzo zacny :) zmieniam zdanie co do sztandaru, wygląda świetnie i bardzo jak sztandar armii :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

teraz mi sie podoba :D
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Post autor: puma1944 »

bardzo ladny, malowanie tchnelo w niego nowe moce Valayi :D
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0

galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Malowanie sztandaru naprawdę dobre =D>
Widzę, że problem krzywego drzewca rozwiązałeś poprzez przesunięcie "w fazie" chorążego :lol2: (uważaj - może się trochę źle ustawiać w regimencie).
Ale tą nadlewkę przy ręce to jednak koniecznie musisz zeszlifować.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Zacny sztandar, pod jego kuratelą na testy liderki bedą leciały same jedynki. =D>
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

Cormagh pisze:Malowanie sztandaru naprawdę dobre =D>
Widzę, że problem krzywego drzewca rozwiązałeś poprzez przesunięcie "w fazie" chorążego :lol2: (uważaj - może się trochę źle ustawiać w regimencie).
Ale tą nadlewkę przy ręce to jednak koniecznie musisz zeszlifować.
Nadlewki usunąłem... To, co się może w oczy rzucać, to trochę GSu, którym zalepiłem dziurę między ręką a drzewcem. A w regimencie się mieści- przeważnie ustawiam bohaterów na skraju pierwszego szeregu, a na pewno bsb, by zbyt wielu wrogów po nim nie biło w razie czego, więc wszystko jest ok :wink:
cahir pisze:Zacny sztandar, pod jego kuratelą na testy liderki bedą leciały same jedynki. =D>
Też mam taką nadzieję :lol2:
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Witam kupilem ostatnio na allegro Garagrima Ironfista :D i jest w pelnej krasie :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Kozacki figs i również malowanie. +2 8)
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Goly,smierdzacy,brudny,nie ogolony szaleniec,gdyby nie ilosc miesni,topory i morderczy szal w oczach,moglby byc to jakis zebrak z biednej wsi,
tak powinien wygladac prawdziwy slayers :P
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Bez żadnego przygotowania zabrałem się wczoraj za rzeźbienie w GSie. Zacząłem dłubać krasnala, na podobieństwo tych marauderowych. Wieczorkiem podrzucę vipa i ocenicie. Bardzo zależy mi na waszych komentarzach i radach, bo nigdy wcześniej nic nie rzeźbiłem (zalepiałem dziury w płaszczach itp), nie mam żadnego warsztatu, ani techniki.. wstyd mi trochę to wrzucić, ale może powiecie co jest źle i jak to poprawić w przyszłości :) Chciałem wrzucić już teraz, ale niestety muszę biec na uczelnie, więc będzie wieczorem.
Wolałem was przygotować wcześniej, żebyście się nie przestraszyli co to za gumolud w galerii straszy ;)

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Nie gadaj, kiedyś grałem z kolesiem, który miał DoCh. Wyciągnął na stół jakieś gluty i mówi, że to Flamery zrobione z modeliny :shock:

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

No to wrzucam dwa zdjęcia Vipa swojego ulepka. Brakuje mu rąk i stóp, w lewej będzie trzymał kufel a w prawej topór o który będzie się opierał.
Proszę was o komentarze i jakieś porady, czy coś jest źle, co zmienić. Wyszedł mi trochę za duży, kapkę większy od np kuszników marudera.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Loizok pisze:wstyd mi trochę to wrzucić,
No chyba zartujesz :shock:
Jeśli to jest twój pierwszy ulepek to nic jak gratulować =D> Jest naprawde dobry, czekam na zakonczenie i porównanie skali to innych krótkonogich ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

ło kurde.... Ty o odlewaniu myśl a nie o wstydzeniu się !! :D
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Kawal dobrej krasnoludzkiej roboty :D czekam na calosc :D
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Haha dzięki wielkie za miłe słowa :D
No jest większy, wynika to głównie z tego, że za dużo GSu brałem :)
Następnym razem będę uważał na to ;) zdziwiłem się, że to dłubanie tak szybko idzie. Staroedycyjne krasnoludy są chyba najłatwiejsze i najwdzięczniejsze w rzeźbieniu.
booxi, haha nie znam się na odlewaniu :D jak sobie odlejesz, to będzie twój ;P
Jak dokończę tego, to zabiorę się za kilku robionych na podstawie clansmanów maraudera.

p.s. Booxi, podrzucisz mi na PW niezamaziane zdjęcie z twojej sygnaturki?

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

już Ci podrzucam :) A Pewno, że sobie odleje jak tylko pozwolisz :D to będzie cudne ubarwienie kolekcji :D a kiedyś też zmuszę Cię byś mi dał jakieś rady nt rzeźbienia :) zdjęcie już wysyłam

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

cos na zamowienie bys wydlubal??
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

puma1944 pisze:cos na zamowienie bys wydlubal??
podbijam :mrgreen:
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

ODPOWIEDZ