powiedz to ogrowym graczom albo beastmeńskim (mi np) w twarzMadog pisze:Swoją drogą, chciałem zaproponować odrazu może jakiś turniej na... brak jakichkolwiek magicznych przedmiotów
Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 19.03.2011!
Re: Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 19.03.20
Hey Archeologu. Chciałbym Ci zaproponować turniej bez magicznych przedmiotów w twarz. Jak mógłbym cie jeszcze prosić byś poszedł do twarzy i przekazał reszcie graczy ogrowych i beastmeńskich o takim turnieju byłbym bardzo wdzięczny.archeolog pisze:powiedz to ogrowym graczom albo beastmeńskim (mi np) w twarz
Mój awatar to moja dusza.
Uuuuuuu....
Uuuuuuu....
Madog - to tak jak byś chciał ,żeby współczesne armie używały łuku zamiast karabinu no bo przecież klimat by był ,nie ?
... zagraj może najpierw pierwszych 50 bitew a potem bierz się za wymyślanie przepisów. Ten system ma 21 LAT! I wiesz czemu przetrwał tak długo ? Bo twórcy byli konserwatywni (między innymi)....chcesz za dużo i za szybko
. Jeszcze raz Ci mówię . Turniej to turniej - chcesz to zrób sobie własny system i sobie w niego graj. Masz za mało doświadczenia ,żeby zmieniać zasady do WFB.

Miałem sie nie odzywać ale Archeolog to zrobi za mnie
bo wiem jak wygląda pojedynek Bestie vs cokolwiek z przedmiotami a co dopiero bez.
Drogi kolego pograj sobie tez inną armią niż Sraj elfy a potem opowiadaj głupoty. W tak chorej armii jak twoja przedmioty nie są potrzebne, to też ci sie wygodnie tak gra ale inni nie mają tak kolorowo że zasady armii grają za nich
...no dobra chaos i bretka też sobie dają rade "na golasa" ale tylko dla tego że oni są wystarczająco opancerzeni sami z siebie 
A żeby nie było offtopu to przepraszam ze nie przybyłem ale wpadli do mnie kumple w piątek wieczorem i mój "stan zdrowia" w sobotę rano był taki a nie inny. A trzeba przyznać że już w piątek po południu byłem spakowany, nawet rozpiska była wydrukowana.

Drogi kolego pograj sobie tez inną armią niż Sraj elfy a potem opowiadaj głupoty. W tak chorej armii jak twoja przedmioty nie są potrzebne, to też ci sie wygodnie tak gra ale inni nie mają tak kolorowo że zasady armii grają za nich

A żeby nie było offtopu to przepraszam ze nie przybyłem ale wpadli do mnie kumple w piątek wieczorem i mój "stan zdrowia" w sobotę rano był taki a nie inny. A trzeba przyznać że już w piątek po południu byłem spakowany, nawet rozpiska była wydrukowana.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
zgadzam sie w 100% sad but true. Jak chcesz grać real battle to proponuje ogniem i mieczem(załatwię zniżkę na figsy)PiotrB pisze:Madog - to tak jak byś chciał ,żeby współczesne armie używały łuku zamiast karabinu no bo przecież klimat by był ,nie ?... zagraj może najpierw pierwszych 50 bitew a potem bierz się za wymyślanie przepisów. Ten system ma 21 LAT! I wiesz czemu przetrwał tak długo ? Bo twórcy byli konserwatywni (między innymi)....chcesz za dużo i za szybko
. Jeszcze raz Ci mówię . Turniej to turniej - chcesz to zrób sobie własny system i sobie w niego graj. Masz za mało doświadczenia ,żeby zmieniać zasady do WFB.

A tak btw to zapraszamy na: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=28815
Madog pisze:Za armię zapłaciłem łącznie koło 160zł - i tak za dużo o 50.

To ja nawet nie chcę Ci mówić ile ja wydałem już na figurki

Również proponuję żebyś zagrał większą liczbę bitew, nie tylko towarzysko, ale i turniejowo, wtedy przekonasz się jak wygląda naprawdę WFB

Z tego co pamiętam to pierwsza trójka:
PiotrB
Hypnitic
Marek
Jeszcze raz gratuluję

Wisła Kraków.
Dziękuje wszystkim za przybycie na turniej i bardzo przyjemną atmosferę jaką wytworzyliście podczas niego:).
Mam nadzieję że każdy z was dobrze się bawił i miło spędził czas.
Oto wyniki turnieju:
1. Piotr Bystroń 42 pkt.
2. Marcin Borowy 39 pkt.
3. Hołownia Marek 36 pkt.
4. Bartek Poniedziałek 34 pkt.
5. Michał Ritter 30 pkt.
6. Lisiński Jakub 30 pkt.
7. Dettlaff Marta 27 pkt.
8. Stachurski Piotr 24 pkt.
9. Dawid Antczak 19 pkt.
10. Łukasz Seweryn 19 pkt.
Gratuluję zwycięzcom, było ciężko ale jednak udało się stanąć na podium.
Dla pierwszych trzech miejsc zostały przewidziane nagrody, ufundowane przez Sklep Imperium oraz z składek złożonych przez Was przy zapisach.
Dla pierwszego miejsca to bon o wartości 50 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Dla drugiego miejsca to bon o wartości 30 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Dla trzeciego miejsca to bon o wartości 20 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Bony są do odebrania u nas w sklepie Imperium, można oczywiście od razu je zrealizować na miejscu.
Poza tym zwycięzca otrzymuje również od naszego Imperatora Dyplom naczelnego Rzeźnika Starego Świata. Zawiśnie o na naszej ścianie zwycięzców do następnego turnieju, chyba że zwycięzcy uda powtórzyć się sukces to na dłużej:). Dyplom potem można od nas odebrać do własnej dyspozycji by rozgłosić swoją chwałę:).
Prosiłbym również o wasze uwagi dotyczące turnieju, sposobu jego realizacji oraz zasad. Zapraszam do dyskusji:)
Kolejny turniej już w kwietniu, zachęcam do przybycia by rzucić losowi wyzwanie!!
Mam nadzieję że każdy z was dobrze się bawił i miło spędził czas.
Oto wyniki turnieju:
1. Piotr Bystroń 42 pkt.
2. Marcin Borowy 39 pkt.
3. Hołownia Marek 36 pkt.
4. Bartek Poniedziałek 34 pkt.
5. Michał Ritter 30 pkt.
6. Lisiński Jakub 30 pkt.
7. Dettlaff Marta 27 pkt.
8. Stachurski Piotr 24 pkt.
9. Dawid Antczak 19 pkt.
10. Łukasz Seweryn 19 pkt.
Gratuluję zwycięzcom, było ciężko ale jednak udało się stanąć na podium.
Dla pierwszych trzech miejsc zostały przewidziane nagrody, ufundowane przez Sklep Imperium oraz z składek złożonych przez Was przy zapisach.
Dla pierwszego miejsca to bon o wartości 50 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Dla drugiego miejsca to bon o wartości 30 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Dla trzeciego miejsca to bon o wartości 20 zł do wykorzystania do 02.04.2011.
Bony są do odebrania u nas w sklepie Imperium, można oczywiście od razu je zrealizować na miejscu.
Poza tym zwycięzca otrzymuje również od naszego Imperatora Dyplom naczelnego Rzeźnika Starego Świata. Zawiśnie o na naszej ścianie zwycięzców do następnego turnieju, chyba że zwycięzcy uda powtórzyć się sukces to na dłużej:). Dyplom potem można od nas odebrać do własnej dyspozycji by rozgłosić swoją chwałę:).
Prosiłbym również o wasze uwagi dotyczące turnieju, sposobu jego realizacji oraz zasad. Zapraszam do dyskusji:)
Kolejny turniej już w kwietniu, zachęcam do przybycia by rzucić losowi wyzwanie!!

to był naprawdę miły turniej , prawie żadnych proksów ,większość ładnie pomalowana - ot takie armie z klimatem. Jeden kolega miał tak piękną armię imperium ,że długo ją będę pamiętał . Wymyśliliście jakieś nowe zasady?