rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
po małych modyfikacjach takie cudo mam na bialystok
mag lotr 4lv metal, gen. solidity staff
mag 2lv high, anulian crystal
mag 2lv high, sigil of asurian
bsb, dragon armour, reaver bow
30 lothernów fcg, ogień,
15 archers, muz,ch
26 lwów fcg, amulet of light
26 lwów fcg, banner of sorcery
2 warhawki
jedyne czego mi brakuje to z punktów na paru więcej lwów ;/
mile widziane uwagi jak znaleźć na to punkty(...cory 604pkt.). wyrzuciłem BOtWD mam nadzieje, ze snajperki death-a i gateway-e mnie nie pokarają za tą decyzję a dzięki temu zyskuję teoretycznie 2dd i łuk na bsb.
Ostatnim problemem są niektóre large targety jak keeper ( chyba najgorszy, stardragon i Guo, więc liczę, że z tym shitem nie zagram.
mag lotr 4lv metal, gen. solidity staff
mag 2lv high, anulian crystal
mag 2lv high, sigil of asurian
bsb, dragon armour, reaver bow
30 lothernów fcg, ogień,
15 archers, muz,ch
26 lwów fcg, amulet of light
26 lwów fcg, banner of sorcery
2 warhawki
jedyne czego mi brakuje to z punktów na paru więcej lwów ;/
mile widziane uwagi jak znaleźć na to punkty(...cory 604pkt.). wyrzuciłem BOtWD mam nadzieje, ze snajperki death-a i gateway-e mnie nie pokarają za tą decyzję a dzięki temu zyskuję teoretycznie 2dd i łuk na bsb.
Ostatnim problemem są niektóre large targety jak keeper ( chyba najgorszy, stardragon i Guo, więc liczę, że z tym shitem nie zagram.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2011, o 17:01 przez Robson, łącznie zmieniany 3 razy.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Młody Pajak
- Kradziej
Mi taka rozpiska się podoba. Jedynie nie jestem przekonany co do lore of metal i lothernów. Sprawdzają się Tobie ci piechociarze? Ten dragon bow to w sensie ten szczelajacy 3 razy?
zedytowałem, wszedł mi +1 lew kosztem dragonbane gem i gleaming pedant
co do loternów to mam ich nie, dlatego że sa lepsi niż łuki, tylko ze na lmiit 45 strzelców te 2 oddziały to dokładnie 600pkt za 45 strzał gdybym mógł dać za to 53 łuki to bym pewnie zamienił. Metal na razie się sprawdza, głownie zależy mi na 6 z metalu i 5 z high, żeby rzucać oba co turę, na wszelkie hordowe armie to daje około 25kilsów jak wejdą oba a przy sporej ilości kostek dorzucam jeszcze gratis 2d6 S4
co do loternów to mam ich nie, dlatego że sa lepsi niż łuki, tylko ze na lmiit 45 strzelców te 2 oddziały to dokładnie 600pkt za 45 strzał gdybym mógł dać za to 53 łuki to bym pewnie zamienił. Metal na razie się sprawdza, głownie zależy mi na 6 z metalu i 5 z high, żeby rzucać oba co turę, na wszelkie hordowe armie to daje około 25kilsów jak wejdą oba a przy sporej ilości kostek dorzucam jeszcze gratis 2d6 S4
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dragon bow to chyba ten łuk z imperium
Trochę inaczej złożyłbym tych magów, ale ogólnie koncepcja 65 (6 z metalu 5 z high) jest spoko
Trochę inaczej złożyłbym tych magów, ale ogólnie koncepcja 65 (6 z metalu 5 z high) jest spoko
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ale mi nie chodzi o 11-12 z bramy tylko np 8 hitów z s6 np a bicie w siebie to z 10 zabija wl i mamy prawie 20 wl do piachu. Wiem bo sam w bitwie z barbarą dostałem w 28 wl i zostało mi 5. a tur jest 6 i nie ma szansy odpierać tego co turę
No życie, jest dużo czarów które karają elfy. A ciężko w HE wyciągnąć lepszą antymagię, niż to co on ma.
To co on w końcu ma? Sun dragona i łuk, czy dragon (armour) i łukkrejzihed pisze:to nie dragon bow, tylko kolega nie uzywa znakow interpunkcyjnych
ma byc:
dragon, bow
rozpa mi sie podoba, tylko ten gem na LSG to chyba ma byc pendant?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
mam łuk i zbroję
wyrzuciłem BotWD bo broni 1 oddział i te 13stki i gateway i tak kroją drugich WL
przy rzucie na wiatry X 1 X 2 mam duze szanse zbic wsyztskie czary, a 13stke i ten czar wochu na 4+ bede sie starał zniszczyć ;/ więcej się zrobić nie da.
wyrzuciłem BotWD bo broni 1 oddział i te 13stki i gateway i tak kroją drugich WL
przy rzucie na wiatry X 1 X 2 mam duze szanse zbic wsyztskie czary, a 13stke i ten czar wochu na 4+ bede sie starał zniszczyć ;/ więcej się zrobić nie da.
RIP
Archersi. Jeden arcy z death wystarczy, choc mozna przemyslec wystawienie jakis oddzialów