Galeria
Moderator: esgaroth
Re: Galeria
No, trochę za chudy
Dobry, bardzo fajna piącha. Co do gwardzisty - mam zamiar zrobić mu zbroję łuskową , ale muszę poćwiczyć:) Co do brody - postaram się tu i ówdzie przyciąć i wypiłować. Gerald - tak to te bitsy Piła ma symbolizować kiling blow
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
- gerald_tarrant
- Masakrator
fakt, cog rządzi
ale imo najlepszy koleś celujący z blunderbussa
WYPAS
ale imo najlepszy koleś celujący z blunderbussa
WYPAS
Dzięki za komentarze Jak coś dodajcie mnie do znajomych Niestety spora część armii czeka na pomalowanie (demoniter, helka, centaury, kilku herosów.... a ostatnio nabyłem odlewy oglah khanów (18 modeli) kiedy ja to wszystko ogarnę
No no Świetna armia !!
Przydałoby sie zdjęcie grupowe
Sneaky gity są z Lotr-owych goblinów?
Przydałoby sie zdjęcie grupowe
Sneaky gity są z Lotr-owych goblinów?
- gerald_tarrant
- Masakrator
chętnie bym kliknął "lubię to", ale nie używam nk, ani facebooka :pNijlor pisze:Dzięki za komentarze Jak coś dodajcie mnie do znajomych
znam ten ból...Nijlor pisze: Niestety spora część armii czeka na pomalowanie (demoniter, helka, centaury, kilku herosów.... a ostatnio nabyłem odlewy oglah khanów (18 modeli) kiedy ja to wszystko ogarnę
a powiem więcej: na mnie czeka jakieś~150 modeli do pomalowania, a jakoś się nie zanosi, żebym miał mieć czas :/
może za 10 lat armia będzie gotowa...
Podwójnie świete słowa.....gerald_tarrant pisze: chętnie bym kliknął "lubię to", ale nie używam nk, ani facebooka :p
(...)
znam ten ból...
a powiem więcej: na mnie czeka jakieś~150 modeli do pomalowania, a jakoś się nie zanosi, żebym miał mieć czas :/
może za 10 lat armia będzie gotowa...
No to mnie zaskoczyłeśNijlor pisze:Sneaki gitsy to gobliny z chronopii