Żabokrzyżowcy + pegaz WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mowie w jakim ja go widze malowaniu:) jezdziec bez twarzy taki to dla mnie chaosowe sprawy:) death dealer;] i ja bym go wpakowal w jakies ciemne kolory szaty z runicznymi znakami(moze ciemny fiolet ze zlotymi znaczkami:D czy cóś:) hyhy az by sie chcialo takiego postawic na półce) zycze powodzenia z reszta;]
jest fajny i mroczy ]:->
tylko zeby go nie pomalowac oczojebami to bedzie wygladal naprawde wporzo
tylko zeby go nie pomalowac oczojebami to bedzie wygladal naprawde wporzo
Zaba na forum - wow , wielka reaktywacja ( dobrze , ze Cie do skladu wybrali to sie obudzisz z letargu i bedziesz wiecej gral
Kerim to co teraz ?? Pegazista z kosa , tak jak bylo na szkicu ?

Kerim to co teraz ?? Pegazista z kosa , tak jak bylo na szkicu ?
nie, najpierw kończę oddział z płonącymi mieczami,
ale miała być czwórka, a teraz twierdzi że 5.
Tak czy siak, póki nie zobaczę swoich halaburdzistów pegaz do ciebie nie przyfrunie. Ani następnego nie zacznę - mam smoka od Kasi za 3 regony pomalowanych nocników.
do FF nie mam czasu wpaść, a oni tam są, sytuacja patowa.
ale miała być czwórka, a teraz twierdzi że 5.
Tak czy siak, póki nie zobaczę swoich halaburdzistów pegaz do ciebie nie przyfrunie. Ani następnego nie zacznę - mam smoka od Kasi za 3 regony pomalowanych nocników.
do FF nie mam czasu wpaść, a oni tam są, sytuacja patowa.
Żabowych grali już pomalowałem w kolory zakonu grobu świętego, questy zostaną joannitami. Jak tylko Aga wróci z aparatem, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.
Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wydalo sie, kto piesci zabowe ludzikiJankiel pisze:Żabowych grali już pomalowałem w kolory zakonu grobu świętego, questy zostaną joannitami. Jak tylko Aga wróci z aparatem, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.

"I fart in your general direction" 

jest wyjście - zabierz Jabongowi figurki które mi miał za te pegazy pomalować i je pomaluj, bo Płaz je nawet z reklamówki nie wyjął - malowanie proste, może być pożądny deeping, ale póki nie zobaczę figsów to następnego pegaza nie ruszę, jak pragnę wolności.Jankiel pisze:Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
Mam całe mnóstwo rzeczy do robienia, a Kasia za swego smoka pomalowała ponad 50 gobasów, a smok leży jeszcze.