Żabokrzyżowcy + pegaz WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

mowie w jakim ja go widze malowaniu:) jezdziec bez twarzy taki to dla mnie chaosowe sprawy:) death dealer;] i ja bym go wpakowal w jakies ciemne kolory szaty z runicznymi znakami(moze ciemny fiolet ze zlotymi znaczkami:D czy cóś:) hyhy az by sie chcialo takiego postawic na półce) zycze powodzenia z reszta;]

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

@Kerim szacun za wyczyn z tym templariuszem na pegazie :lol:
naprawde świetny

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

figulka genialna ale te skrzydla mi sie bardzo dziwne wydaja

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

jest fajny i mroczy ]:->
tylko zeby go nie pomalowac oczojebami to bedzie wygladal naprawde wporzo

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

mówiłem już - tego Żaba pomaluje na templara - biała szata czerwony krzyż.

Skrzydła - po-prostu "lot koszący", na podstawce będzie jaśniejsze

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

małe sprostowanko - Żaba nie maluje - tylko profesjonalista - ja jestem od wyższych celów :lol:

naprawdę fantastyczny pegaz :shock: - no i MÓJ 8)

dobrze dość jadu - Kerim ma jeszcze baaaardzo dużo roboty :wink:

miłego

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zaba na forum - wow , wielka reaktywacja ( dobrze , ze Cie do skladu wybrali to sie obudzisz z letargu i bedziesz wiecej gral ;)

Kerim to co teraz ?? Pegazista z kosa , tak jak bylo na szkicu ?

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

nie, najpierw kończę oddział z płonącymi mieczami,
ale miała być czwórka, a teraz twierdzi że 5.
Tak czy siak, póki nie zobaczę swoich halaburdzistów pegaz do ciebie nie przyfrunie. Ani następnego nie zacznę - mam smoka od Kasi za 3 regony pomalowanych nocników.
do FF nie mam czasu wpaść, a oni tam są, sytuacja patowa.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Żaba jest na forum od jego powstania tylko nigdy mu się nie zebrało na napisanie czegokolwiek, pewnie dlatego by nie wtajemniczać obcych w arkana mego kunsztu :wink:

Kerimie pragnę Cię uspokoić właśnie zabieram się za malowanie, a Holan pomaga mi kleić figurki :twisted:

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

O ja nieszczęsny!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze mam przed Holana nie narodzonymi dziećmi odpowiadać za sklejone powieki ich starego!!!!

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Żabowych grali już pomalowałem w kolory zakonu grobu świętego, questy zostaną joannitami. Jak tylko Aga wróci z aparatem, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.
Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Jankiel pisze:Żabowych grali już pomalowałem w kolory zakonu grobu świętego, questy zostaną joannitami. Jak tylko Aga wróci z aparatem, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.
Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
wydalo sie, kto piesci zabowe ludziki :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Jankiel pisze:Na te pegazy nie mogę się już doczekać - prawdopodobnie jeźdźcy apokalipsy zostną joannitami.
jest wyjście - zabierz Jabongowi figurki które mi miał za te pegazy pomalować i je pomaluj, bo Płaz je nawet z reklamówki nie wyjął - malowanie proste, może być pożądny deeping, ale póki nie zobaczę figsów to następnego pegaza nie ruszę, jak pragnę wolności.
Mam całe mnóstwo rzeczy do robienia, a Kasia za swego smoka pomalowała ponad 50 gobasów, a smok leży jeszcze.

ODPOWIEDZ