Czekal dobrych kilka lat, ale w koncu go pomalowalem, moj pierwszy heros jakiego kiedykolwiek zrobilem.
Foty sa troche lepsze, bo robione w namiocie bezcieniowym, ale mam wrazenie, ze nadal za ciemne, przez co figurka mam wrazenie, zostala "wyplaszczona".
Do zobaczenia w Bialym juz pojutrze
Nie wiem tylko, czy za blisko nie zrobilem tych zdjec, a wiadomo, ze jak jest za blisko obiektyw figurki to slabo to wyglada. Zdjecie chyba troche lepsze.
PMOTM XXXI Saurus Veteran
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Taki slaby table top
Wrzuce lepsze foty jak podladuja aparat, bo nic na nich nie widac
Wrzuce lepsze foty jak podladuja aparat, bo nic na nich nie widac
No tak przyzwyczailem sie do tego.
Zżera mnie ciekawość, wiec zapytam. Jak malowana jest skóra jaszczura? Tzn chodzi mi o warstwy. Bardzo podoba mi się jej odcień.
Stoi na podstawce micro art studio mystic base jest to skalka obita zelastwem.
Tarcza - baza to pawez men at armsow bretonskich, wycialem reke bretonca, dodalem te 2 znaczniki na srodku od saurusow od sztandaru, glowa murzyna to glowa od sztandaru truposzy, a wlosy to gs. Obie czaszki to bitsy od TG. Ostrza na tarczy nie pamietam od czego sa.
Skora:
1. Calosc snot green
2. Nastepnie scorpion green - zostawiamy wszystkie wglebienia
3. Do scorpiona dodaemy sunbust yellow 2-3 razy cieniujac w strone najbardziej wystajacych elementow, na tych zdjeciach jest ona slabo widoczna, bo wyglada to plasko, ale w realu daje to bardzo ladne, plynne przejscie.
Tarcza - baza to pawez men at armsow bretonskich, wycialem reke bretonca, dodalem te 2 znaczniki na srodku od saurusow od sztandaru, glowa murzyna to glowa od sztandaru truposzy, a wlosy to gs. Obie czaszki to bitsy od TG. Ostrza na tarczy nie pamietam od czego sa.
Skora:
1. Calosc snot green
2. Nastepnie scorpion green - zostawiamy wszystkie wglebienia
3. Do scorpiona dodaemy sunbust yellow 2-3 razy cieniujac w strone najbardziej wystajacych elementow, na tych zdjeciach jest ona slabo widoczna, bo wyglada to plasko, ale w realu daje to bardzo ladne, plynne przejscie.
Ziemas jak zwykle zdjęcia masz do pupy
Ale nawet na takich pupowych zdjęciach widać ze praca mega solidna, GJ!
Jedyne co mnie do konca nie przekonuje to są rogi. IMO te brązowe pasy siegają aż za wysoko. A moze to tez kwestia ich koloru, startowales od bestiala czy scorcheda? Tak czy siak jedyna rzecz co mi nie leży
Teraz Twoje TG czekają....
Swoją drogą on ma być bsb na mniejsze pkt ze ma takie rusztowanko na plerach ?
Ale nawet na takich pupowych zdjęciach widać ze praca mega solidna, GJ!
Jedyne co mnie do konca nie przekonuje to są rogi. IMO te brązowe pasy siegają aż za wysoko. A moze to tez kwestia ich koloru, startowales od bestiala czy scorcheda? Tak czy siak jedyna rzecz co mi nie leży
Teraz Twoje TG czekają....
Swoją drogą on ma być bsb na mniejsze pkt ze ma takie rusztowanko na plerach ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!