HE na 1500

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Luki
Wałkarz

Post autor: Luki »

mag ma konika bo ma być w którejś jednostce kawy,natomiast reaver ma dwuraka by bronić się, bo on chyba szarżować nie będzie, ale tak jak pisałem wcześniej testy rozpoczną się dopier za jakieś 2-3 tyg.

lith-> mógłbym prosić jaśniej

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

to czekaj bo nie kapuje...

gośc na orle ma się bronic?? Przecież on ma lot więc on nie powinien nigdy przyjmować szarzy bo i tak go nie bedzie... a sam szarżując ma S6 i aaki od orła oraz 3+ sava wiec jako wspomagaczka czy też zabijacz kawy\maszyn jest świetny, no a jak tak nie chcesz lancy to lepiej halabarda, przynajmniej skorzystasz z wysokiej inicjatywy a siła ta sama.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

powiem tak SW to już przerzytrek tak jak łucznicy i gość z reaver bowem też odpadnie szybko jak nie będziesz go chował dobrze ;)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Łucznicy to nie przeżytek

Luki
Wałkarz

Kosa pisze:to czekaj bo nie kapuje...
chodziło mi o to że ma strzelać,a szarżować jedynie na maszyn, ale może faktycznie lepiej by nim coś utłuc, to w takim razie po co mu reaver bow..?? .. :?

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Rzeby strzelać,a jak będzie okazja wesprzeć szarże.Pograj troche bo widze że troche niedoświadczony jesteś.Podpowiem ci tylko że sprawdza się luj.

Luki
Wałkarz

taki mam zamiar Belaner :)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Pograj takim standardowym,którego Ci proponowaliśmy,ale nie 3 bitwy tylko tak z 10 może więcej,zobaczysz jaki jest zajebisty.Albo inaczej graj dopółki niestwierdzisz ze jest zajebisty.

ODPOWIEDZ