BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Jest szansa by ktoś dla mnie wziął 2-3 bazy duchów ?? Ładnie proszę
Siweusz pisze:Zostałeś pierwszą ofiarą walki z kibolami?swieta_barbara pisze:Kurwaz, nie da sie na UEFA zarejestrowac...
Mistrz ciete riposty - brawo
My ok 12 ruszamy, na 18 powinnismy dotrzec.
Ja słyszałem, że turniej jest odwołany, podobno zielona japońska chmura przykryła cały powiat białostocki, a po ulicach grasuje napromieniowany Inferno.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No way! Właśnie idziemy na miasto z ruskim, ukraińcami, morrokiem, akadera, pietrem, zulusem pełni alkoholu szukać napromieniowanego Inferno.... Melanż ostateczny trwa już od 18godzinRobson pisze:Ja słyszałem, że turniej jest odwołany, podobno zielona japońska chmura przykryła cały powiat białostocki, a po ulicach grasuje napromieniowany Inferno.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
wlasnie zrobilem rozeznanie - mam na skrzynce tylko 86 rozpisek, czyli brakuje jakichs dziesieciu. nie wiem gdzie sie podzialy, moze o2 ma problemy, moze ktos sie bawil i skasowal. punkty mam na szczescie wpisane do arkusza na swoim kompie, takze nie przepadly.
wydrukujemy 86 rozp, ci ktorzy mieli pecha musza byc gotowi zeby na szybko odpalic army buildera i sie wyekwipowac rano w sobote .
wydrukujemy 86 rozp, ci ktorzy mieli pecha musza byc gotowi zeby na szybko odpalic army buildera i sie wyekwipowac rano w sobote .
swietnie by bylo, ale nie mam mozliwosci przeprowadzic dochodzenia - sam sie domyslasz, ile to czasu, a ja wlasnie dopinam ostatnie szczegoly. sorry Dolorez.Kalesoner pisze:Fajnie jeszcze by było wiedzieć, kto jest w tej szczęśliwej dziesiątce.
Czyli wszyscy drukują rozpy, bo 10% szans to całkiem sporo.CzarnY pisze:swietnie by bylo, ale nie mam mozliwosci przeprowadzic dochodzenia - sam sie domyslasz, ile to czasu, a ja wlasnie dopinam ostatnie szczegoly. sorry Dolorez.Kalesoner pisze:Fajnie jeszcze by było wiedzieć, kto jest w tej szczęśliwej dziesiątce.
moze zdążę, jak tak to bedzie w tym temacie.
Morrok, Górken, Gąsior, Kalesoner, Tocz, 4 Karabiny, Ziemko, Robert Pleskot, Łukasz Żabicki, Antonio - tych rozpisek nie mam, jak zdazycie to podeslijcie jeszcze raz. jak najszybciej, bo niedlugo jade na blatowanie i drukowanie.
Kalesoner miałeś nosa