BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
By podkręcić nieco atmosferę wpadliśmy ze Zbyszkiem na pomysł, że pierwsze 8 osób na tym masterze stworzy skład na ETC.
Tak na serio to wynika to z faktu, że totalnie nie możemy się w kilku kluczowych kwestiach dogadać.
Dalsze wzajemne przekonywanie się uznaliśmy za bezcelowe bicie piany, bo skoro od ponad miesiąca mamy tak rozbieżne wizje składu to lepiej niech zadecyduje ślepy los.
Pozdrawiam i życzę szczęścia podczas turnieju.
Tak na serio to wynika to z faktu, że totalnie nie możemy się w kilku kluczowych kwestiach dogadać.
Dalsze wzajemne przekonywanie się uznaliśmy za bezcelowe bicie piany, bo skoro od ponad miesiąca mamy tak rozbieżne wizje składu to lepiej niech zadecyduje ślepy los.
LOL a jak ktoś nie jedzie do Białego :\ zresztą od razu było wiadomo, że dwóch kapitanów to o jednego za dużo ...
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
No pieknie zescie to wymyslili pacany. Mam tylko nadzieje, ze zrobicie lepszy wynik niz rok temu :-/Dębek pisze:By podkręcić nieco atmosferę wpadliśmy ze Zbyszkiem na pomysł, że pierwsze 8 osób na tym masterze stworzy skład na ETC.
Ale żeście se znaleźli sposób na wkręcanie ludziNo pieknie zescie to wymyslili pacany. Mam tylko nadzieje, ze zrobicie lepszy wynik niz rok temu :-/
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
proszę moda o zweryfikowanie posta jankiela na:
" no co wy, taki wybór jest trochę nie fair ... "
z góry dzięki
" no co wy, taki wybór jest trochę nie fair ... "
z góry dzięki
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
wciaz nie mam Waszych rozpisek - przelsijcie na adres front-wschodni@o2.pl.CzarnY pisze:Morrok, Górken, Gąsior, Tocz, 4 Karabiny, Ziemko, Robert Pleskot, Łukasz Żabicki - tych rozpisek nie mam, jak zdazycie to podeslijcie jeszcze raz. jak najszybciej, bo niedlugo jade na blatowanie i drukowanie.
spadam na blatowanie, teraz juz tylko kontakt telefoniczny do zobaczenia na turnieju, albo dzis wieczorem.
Karli pisze: No way! Właśnie idziemy na miasto z ruskim, ukraińcami, morrokiem, akadera, pietrem, zulusem pełni alkoholu szukać napromieniowanego Inferno.... Melanż ostateczny trwa już od 18godzin
Ci pozostali to jakiej narodowości, bo nie kojarzę kraju
A tak na serio i jest już po 00:00.
Potrzebuje małej templatki do katapulty (historia mojej skończyła się jakieś 3 min temu) - odwdzięcze sie browarkiem
90 osob grajacych. Beda raporty co runde.
I. Marcin Chłopek - Nikolaj Zubkow
II. Artur Szyndler - Crusader
III. Rafał "Relosu" Kołban
Robert Mrozek
IV. Jędrzej "Thain" Skibicki
Maciej "Szwentas" Świątkiewicz
V. Marek "Szaitis" Gmyrek
Zbigniew "Barbarossa" Łobocki
II. Artur Szyndler - Crusader
III. Rafał "Relosu" Kołban
Robert Mrozek
IV. Jędrzej "Thain" Skibicki