Nowa Edycja
Moderator: Shino
Re: Nowa Edycja
trzeba będzie nerkę sprzedać
No to sie zacznie zbieranie kasy na dokupienie 2x większej armii niż już sie ma
Boże chroń Królową!!
I tak przez pierwsze 2 miesiące będą/bedziemy robić testy grywalnyc jednostek i rozpisek, a pozniej dopiero kupować i malować docelowe modele.
Boże chroń Królową!!
I tak przez pierwsze 2 miesiące będą/bedziemy robić testy grywalnyc jednostek i rozpisek, a pozniej dopiero kupować i malować docelowe modele.
Smiechu pisze:
No to sie masz dobrze bo ja z reguly najpierw kupuje a potem probuje gdzies to do rozpiski wcisnac
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Moje 5k Tomb Kingów chyba doczeka się kolejnego tysiąca. Czemu nie, w końcu jak rzekł autor to mają być legiony.
Wnioskuję, że jedno pudełko z trójką szkieletów pędzących na wężach, chyba na stojąco, skoro surf do złożenia również jako trzy wężowe Ushabti. Drugie pudełko to sfinks, na 4 lwich łapach ze skrzydłami i dodatkowymi ramionami zakończonymi mieczami jak u gorghony, do złożenia pewnie bez skrzydeł a z podestem jak u Stegadona czy gobliniego pająka. Dziwy jakieś.Darnok pisze:Thanks to themidget428 on the Tomb Kings of Khemri Forums (http://tomb-kings.net/index.php?showtopic=6942&st=175) we got lucky with the first glimpse at a black box:
themidget428 pisze: Good news is, though, my store(which is a factory store) got their Black box today. Containing 2 different sets.
and let me say, holy $*!t the sculps are beautiful.
one box had the snake guys in it. they come in sets o 3 and can be assembled 2 ways, The Necropolis Knights are effin skellys surfin on snakes. (hello heavy cav im assuming since we dont have a codex yet to base it on) the other ones are Sepulcher Stalkers, which are like giant lahmian creatures with big weapons. (think snake ushabti)
best part, i got to put one of the knights together.
the other one was da sphinx. as we thought it has 2 variants,
the Necrosphinx which is omfg super uber killy mcawesome. the other one is the warsphinx which like a stegadon has a howdah that can have 4 skellys on it or just a tomb king. idk what it does, but it as well looks sweet.
hopes this makes everyones day go by so much better.
Everything i mentioned was on a chariot base. the necrosphinx has ******* GIANT BLADE ARMS. and wings and 4 lion legs, and a scorpion tail. AND GIANT ******* BLADE ARMS.
lol i bugged my friend who worked in the retail part there and helped him do all of his stuff so we could open the box. XD
I would have loved to put a stalker together, but him and another staff member called dibs on the stalkers and they decided there should be a knight put together to show all the options.
ive already got an idea, from the way they ride on the giant asps, using the leftover riders that arent used from making the stalkers, you can take their full body shields and have em surfin on a wave of sand. it would look sweeet.
Czy to nie teraz na dniach ma pojawić się preorder?
Szkielety na wężach to wg mnie najgłupszy pomysł na jaki wpadło GW w ostatnich latach...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
No węże faktycznie są kiepskie jako koncept jednostki... Za to sfinksy mają ładne figurki, nie można narzekać.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
(T)Stompa to będzie miał jako monster z bazy myślę, ciekawe co dalej
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Czy tylko mi to wygląda bardziej na nekronowe niż normalne nehekhariańskie? I co to w ogóle za bdzura? Armia surfujących szkieletów na wężach i tym podobnych Large Targetach? WTF????
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
No też mi się od razu z Nekrońskimi Wraithami skojarzyły te wężoszkielety...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Świetne, oryginalne i zaskakujące.
Diuna, anyone?
GW totalnie odświeżyło dość monotematyczną i niegrywalną sensownie na 8ed armię.
Brawa, jeżeli chodzi o koncept i modele.
Diuna, anyone?
GW totalnie odświeżyło dość monotematyczną i niegrywalną sensownie na 8ed armię.
Brawa, jeżeli chodzi o koncept i modele.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami