Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale chcecie łeb skavena czy giant rata? Bo ja mam tylko resztki regimentu plague monków, czyli giant raty są no i kilka skaveńskich łbów.Kerim pisze:Mate - gobnal na squigu jest w 70% gotowy, ale nie mam łba szczura, weż się zakręć do okoła tego.
Może natalia coś podrzuci? Jednego małego szczurka?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W sobotę od 16 do 18 a nawet dłużej to mam uroczysty rodzinny obiad z rodzicami, siostrą, babciami i Hakiem z okazji moich urodzin, jako że cudem udało mi się wykręcić od większego rodzinnego przyjęciaKerim pisze:ja mam arbeit do poniedziałku, ale jak już mówiłem - w sobotę od 16:00 do 18:00 na podwórku uniwersytetu w namiocie Azerskim robię warsztat fajki wodnej - możecie wpaść
[przebacz, ale sam rozumiesz, że tort truskawkowy mojej mamy jest tutaj priorytetem ]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight i Kerim to obecni najwieksi spamerzy BP , tam gdie zaczynaja sie wypowiadac tam zaczyna rozmnazac sie przez paczkowanie spam Az dzwi bierze , ze Bless nie reaguje
Mat to kiedy bierzesz sie za malowanie rhinoxa ? Poki co zapowiada sie wybornie , skora orkow bardzo mi sie podoba...
Mat to kiedy bierzesz sie za malowanie rhinoxa ? Poki co zapowiada sie wybornie , skora orkow bardzo mi sie podoba...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O nie! O mnie mów co chcesz, ale wara od Kerima! <rycersko nadstawia pierś a nawet dwie>Ziemko pisze:Skavenblight i Kerim to obecni najwieksi spamerzy BP , tam gdie zaczynaja sie wypowiadac tam zaczyna rozmnazac sie przez paczkowanie spam .
Mate lub Kerim - kiedy chcecie tego ściura? W pon. pod wieczór wpadam do FF, więc jak coś, to mogę zostawić. Albo przekazać bezpośrednio
Bless nie reaguje z prostej przyczyny - przepracowany jest, nie utrudniajcie mu życia.
No i pewnie też z tej że wie, że na Zarazę i Kerima nie ma siły
No i pewnie też z tej że wie, że na Zarazę i Kerima nie ma siły
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ale spam
Ziemko - narazie kończę malować Dżordża, jako że był już wcześniej zapodkładowany i zbieram siły na rhinoska!
Zdjęcia gorgera wrzucę dopiero w niedzielę, na dzień dzisiejszy nie mam aparatu niestety
Kerim - dzięki, jakoś przy okazji w FF odbiorę tego gnoblara na squigu oraz tych minerów do pomalowania
Natalia - to kiedy to piwko?
Ziemko - narazie kończę malować Dżordża, jako że był już wcześniej zapodkładowany i zbieram siły na rhinoska!
Zdjęcia gorgera wrzucę dopiero w niedzielę, na dzień dzisiejszy nie mam aparatu niestety
Kerim - dzięki, jakoś przy okazji w FF odbiorę tego gnoblara na squigu oraz tych minerów do pomalowania
Natalia - to kiedy to piwko?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: