BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Turniej bardzo dobrze ogarnięty, widać że chłopaki włożyli sporo siły by wszyscy dobrze się bawili. Dzięki.
Ale za mapki to należą wam się cięgi, były tragiczne.
Jak dorobicie jeszcze z 80 obelisków i 20 domków to będzie można normalnie pograć,
czas macie do następnego mastera w Białym!
Ale za mapki to należą wam się cięgi, były tragiczne.
Jak dorobicie jeszcze z 80 obelisków i 20 domków to będzie można normalnie pograć,
czas macie do następnego mastera w Białym!
ja zgłaszam reklamację co do siłowania się na łapę bo fish to jakiś kurna mutant jest
fest turniej chłopaki. Chyba mój ulubiony master:) see you next time i dzięki za ogarnięcie tego wszystkiego
potem skrobne raport moich kosmicznych 3 bitew bo to się aż prosi, wnoszę o ban na pojedyncze trolle
fest turniej chłopaki. Chyba mój ulubiony master:) see you next time i dzięki za ogarnięcie tego wszystkiego
potem skrobne raport moich kosmicznych 3 bitew bo to się aż prosi, wnoszę o ban na pojedyncze trolle
Zagralem 3 bitwy w sobote w ktorych zdobylem 40 pkt. W niedziele po prebudzeniu dowiedzialem sie, ze zamiast dogadanego remisu dostalem 0-20 z Kuba Thainem(elo!). Nie chcialo mi sie po tym juz grac ni kutaska i skonczylem z warzywnymi 50 pkt. Czarny szacun za Jaja ze stali i konsekwencje w orzecznictwie. Jezeli na wszystkich masterach tak bedzie to spoko.
Bialystok najlepszy master w sezonie i nie widze na niego bacika! Ekipa frontowa daje rade. Fiszer sprzedajny sedzia "Fryzjer", a Legia Warszawa Mistrz Polski! Dozo za rok.
Bialystok najlepszy master w sezonie i nie widze na niego bacika! Ekipa frontowa daje rade. Fiszer sprzedajny sedzia "Fryzjer", a Legia Warszawa Mistrz Polski! Dozo za rok.
serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie, to sama przyjemność organizować turniej dla takich ludzi ciesze się, że wszystko było ok i że się Wam podobało
Małe sprostowanie. 3 bitwa BigPasiak vs Darek Polit 7,5h aby ogłosić wynik 8 małych vp dla Pasiaka ;D
Małe sprostowanie. 3 bitwa BigPasiak vs Darek Polit 7,5h aby ogłosić wynik 8 małych vp dla Pasiaka ;D
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mimo, że na turniej dojechaliśmy na lawecie, to co tam zastaliśmy zrekompensowało wszystko. Mówiłem, że to będzie najlepszy master w sezonie i chyba przyznacie mi rację
Z wyniku 80 z bitew chyba nie mogę nie być zadowolony, relację wrzucę jutro, bo auto nawaliło i w dordze do Białegostoku i powrotnej
Chłopaki, dzięki wielkie za ogarnięcie tego Mastera!!!
No i dziękówa dla nemezisowego wsparcia!! 3x Nemezis w top10 to super wynik.
Zdrówka!
P.S. Ten miecz jest MEGA!!!
Z wyniku 80 z bitew chyba nie mogę nie być zadowolony, relację wrzucę jutro, bo auto nawaliło i w dordze do Białegostoku i powrotnej
Chłopaki, dzięki wielkie za ogarnięcie tego Mastera!!!
No i dziękówa dla nemezisowego wsparcia!! 3x Nemezis w top10 to super wynik.
Zdrówka!
P.S. Ten miecz jest MEGA!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Od soboty jest nowa miara czasowa panowie - jak cos macie zrobic za 7h to mowi sie od teraz , za jednego pasiakodalmara
Bitwa epicka
Dojechalismy w koncu, turnie zajebisty jutro napisze troche, teraz padam na twarz.
Dzieki chlopaki za swietny turniej, mam nadzieje tez wpasc za rok.
Bitwa epicka
Dojechalismy w koncu, turnie zajebisty jutro napisze troche, teraz padam na twarz.
Dzieki chlopaki za swietny turniej, mam nadzieje tez wpasc za rok.
Dziękuję Wam za wspaniały turniej. Byłem pod wrażeniem ile osób się zmobilizowało żeby turniej ogarnąć najlepiej jak się tylko da! A Turniej faktycznie był The Best! Organizacja na najwyższym poziomie. Tylko stoliki pod blatami mogłyby być bardziej wytrzymałe tzn. metalowe, a nie ze spruchniałego drewna
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Gratulacje dla organizatorów i dla tych, którzy obsadzili podium.
Gratulacje dla mnie bo ostatnią bitwę na pierwszym stole wygrałem 15:5 i spadłem na 4 miejsce.
20:0 z Lizakami kolegi, który zgubił armię w pociągu
13:7 z DE Druhiego
18:2 z HE Robsona
11:9 z DE Lohosta
15:5 z Bretką Artura Szyndlera
P.S. Breta nie jest przegięta, tylko kożysta na monotematycznym wyścigu zbrojeń innych armii
Wystawiajcie jeszcze więcej, jeszcze większych kloców piechoty i shadowa
Shadow praktycznie nie stanowi zagrożenia dystansowego, więc wokół kloców piechoty latam sobie jak chcę. Reasumując to co sprawdza się na wszystko, nie sprawdza się na bretę i tak trzymać.
Moja rozpa tak ogólnie : Lord na pegazie, 3x kowboje (jeden na pegazie), duża baba z heavensem, mała baba, 2x 9 kotrów FCG, 3x3 pedzie z muzykami, 2x treb, 12 skirmiszerów z ogniem.
pozdr.
Gratulacje dla mnie bo ostatnią bitwę na pierwszym stole wygrałem 15:5 i spadłem na 4 miejsce.
20:0 z Lizakami kolegi, który zgubił armię w pociągu
13:7 z DE Druhiego
18:2 z HE Robsona
11:9 z DE Lohosta
15:5 z Bretką Artura Szyndlera
P.S. Breta nie jest przegięta, tylko kożysta na monotematycznym wyścigu zbrojeń innych armii
Wystawiajcie jeszcze więcej, jeszcze większych kloców piechoty i shadowa
Shadow praktycznie nie stanowi zagrożenia dystansowego, więc wokół kloców piechoty latam sobie jak chcę. Reasumując to co sprawdza się na wszystko, nie sprawdza się na bretę i tak trzymać.
Moja rozpa tak ogólnie : Lord na pegazie, 3x kowboje (jeden na pegazie), duża baba z heavensem, mała baba, 2x 9 kotrów FCG, 3x3 pedzie z muzykami, 2x treb, 12 skirmiszerów z ogniem.
pozdr.
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2011, o 10:28 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cholernie zalowalem, ze nie wygrales Debku - zaslugiwales na to jak malo kto.
Pech z fuksiarskim zdaniem brejka na 5 na lordzie Artura kosztowal Cie wygranie turnieju
Pech z fuksiarskim zdaniem brejka na 5 na lordzie Artura kosztowal Cie wygranie turnieju
Szkoda tego lorda, no i tej lancy kotrów której nie dogoniłem po złamaniu 2 jednostkami. Taki life, ale wydaje mi się, że z perspektywy całego turnieju bilans złych i dobrych kulnięć wyszedł na zero.
Druhii zabił mi kowboja (sejw 2+ z rerolem) cieniami z siłą 3, by zaraz oblać breja na hydrze na 7 z rerolem.
Robson niszczy mi kometę, potem na 2 kościach mam miscasta i tracę 3 poziomy na dużej magiczce. Robert nie pozostaje jednak dłużny i oblewa ważnego stubborna na lwach, którzy bronili dostępu do kloca z magiem lordem.
Z Lohostem mam złoty strzał w hydrę w pierwszej turze z treba, potem oblewam stubborna na 8 z rerolem na kotrach, lohost marnuje dwie tury magii bo na 3 kościach nie jest w stanie kulnąć małych castingów, a w tym czasie jego pendantowiec 3 razy nie ma zamiaru oblać breja w walce z moją lancą (zdawał na -3). Potem jeszcze strzał z treba w rannego maga lorda w domku i 1 na d6 woundów, ale lohost nie jest cham więc w ostatniej turze oblewa na nim panikę.
P.S. Swoje pechozole pamięta się zawsze, o pechach przeciwnika często się nawet nie wspomina.
Druhii zabił mi kowboja (sejw 2+ z rerolem) cieniami z siłą 3, by zaraz oblać breja na hydrze na 7 z rerolem.
Robson niszczy mi kometę, potem na 2 kościach mam miscasta i tracę 3 poziomy na dużej magiczce. Robert nie pozostaje jednak dłużny i oblewa ważnego stubborna na lwach, którzy bronili dostępu do kloca z magiem lordem.
Z Lohostem mam złoty strzał w hydrę w pierwszej turze z treba, potem oblewam stubborna na 8 z rerolem na kotrach, lohost marnuje dwie tury magii bo na 3 kościach nie jest w stanie kulnąć małych castingów, a w tym czasie jego pendantowiec 3 razy nie ma zamiaru oblać breja w walce z moją lancą (zdawał na -3). Potem jeszcze strzał z treba w rannego maga lorda w domku i 1 na d6 woundów, ale lohost nie jest cham więc w ostatniej turze oblewa na nim panikę.
P.S. Swoje pechozole pamięta się zawsze, o pechach przeciwnika często się nawet nie wspomina.
Walic ta lance, chociaz polowa punktow za nia byla , a za zagonienie generala byloby 400...
Chyba najlepszy master na jakim bylem. Co do bitew to po pierwszym dniu odechcialo mi sie grac Glownie z powodu nadmiaru uzywek i nieudanej szarzy na 6 w 3ciej bitwie, ktora dawala mi maske i 50 punktow po pierwszym dniu. Glupi kalesoner Za to moja eksperymentalna rozpa wydaje sie calkiem sponio; 11-9 z Farthanem BRE ( sorry jak pomylilem xywe ), 19-1 z Bialowasem, 9-11 z Kalesoner, 10-10 Szwenio, 10-10 Morrok. Oprocz tego bardzo fajny bufecik z bardzo fajna obslugantka
Jednym minusem turnieju byly naprawde beznadziejne tereny, a raczej ich brak na wiekszosci stolow.
P.S
Lohost, jakiego walka wcisnal ci Kalafior?
Jednym minusem turnieju byly naprawde beznadziejne tereny, a raczej ich brak na wiekszosci stolow.
P.S
Lohost, jakiego walka wcisnal ci Kalafior?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- swieta_barbara
- habydysz
Swietnie bylo, dzieki wielkie! Gratki dla Kalafiora!
Kiedys sklad?
Kiedys sklad?
Imo najlepiej zorganizowany master w sezonie, brawa dla organizatorów za podział !! obowiązków, z tego co widziałem w turniej zaangazowanych było około 10 klubowiczów i kazdy odpowiadał jak nie za zapisy, to za poboczne eventy, czy prace fizyczna , lub po prostu oferował nocleg. Wszystkim polecam uczyć się od chłopów z Białegostoku .
Co do bitew to tragedia z mojej strony , chodziłem załamany wynikami , bo conajmniej 2 bitwy mogły się skonczyć masakrą na moją korzyść, ale Szwentasa uratował Fisch który mu zdał inicjatywę na smoku, a Kudłatego ryzyko 'wóz albo przewóz' wyszło na jego . Niemniej przeciwnicy mega w porządku, dziękuje wszystkim za bitwy jeszcze raz
Do zobaczenia w Krakowie
Co do bitew to tragedia z mojej strony , chodziłem załamany wynikami , bo conajmniej 2 bitwy mogły się skonczyć masakrą na moją korzyść, ale Szwentasa uratował Fisch który mu zdał inicjatywę na smoku, a Kudłatego ryzyko 'wóz albo przewóz' wyszło na jego . Niemniej przeciwnicy mega w porządku, dziękuje wszystkim za bitwy jeszcze raz
Do zobaczenia w Krakowie
Turniej świetny, zajebista impreza, śliczna dziewczyna z bufetu. <3
Zagrałem 4 bezciśnieniowe bitwy i jedną z Klopsem.
Miałem przed drugim dniem 40 pkt a potem dostałem 2x demony, czyli najgorszy parring i zdobyłem drugiego dnia tylko 7, żal.
Zagrałem 4 bezciśnieniowe bitwy i jedną z Klopsem.
Miałem przed drugim dniem 40 pkt a potem dostałem 2x demony, czyli najgorszy parring i zdobyłem drugiego dnia tylko 7, żal.
Turniej organizacyjnie rewelacja! Również side eventy były naprawdę konkretnie przemyślane i bardzo mi się podobaly
Wzór dla innych organizatorów.
Minus za tereny. Stoły były mega patelniowate. Czemu wszystkie lasy i górki jak spotkałem na 5 różnych stołach były przy krawędzi? Pozatym jakość i rozmiar niektórych obelisków pozostawiała wiele do życzenia. Takie ustawienie faworyzowało niektóre armie względem innych.
Co do bitew i nowych orków, to ogólne wrażenia są pozytywne. Może nie ma jakiejś wielkiej rewelacji, ale da się spokojnie pograć na poziomie. Oczywiście mówię o ograniczeniach EURO, bo bez ograniczeń to ja dziękuje.
Rozpę miałem nie wymaksowaną, zwłaszcza że chciałem pograć arachnarokiem, który ogólnie się nie spisał. Jest grywalny, ale nie powala.
Bartys Dwarfy - Bartys miał mega pecha - oblewał wszystkie liderki i ogólnie to był żałosny widok dla obu stron. 20:0
Duke WoCh - bitwa zagrana na maxa zachowawczo przez obie strony, 500 do 300 dla mnie w malych. 11:9
Thain DE - tu już była konkretna walka. 10:10
Młody Skaven - też spora wyrzynka, choć główne klocki przeżyły. 11:9
Gotih Empire - trzeba było iść na wymianę ognia, a nie napierać. Mój błąd. 7:13
Dzięki wszystkim za sympatyczne bitwy na dobrym poziomie. Dzięki organizatorom za super turniej. I wszystkim znajomym za udany weekend
Wzór dla innych organizatorów.
Minus za tereny. Stoły były mega patelniowate. Czemu wszystkie lasy i górki jak spotkałem na 5 różnych stołach były przy krawędzi? Pozatym jakość i rozmiar niektórych obelisków pozostawiała wiele do życzenia. Takie ustawienie faworyzowało niektóre armie względem innych.
Co do bitew i nowych orków, to ogólne wrażenia są pozytywne. Może nie ma jakiejś wielkiej rewelacji, ale da się spokojnie pograć na poziomie. Oczywiście mówię o ograniczeniach EURO, bo bez ograniczeń to ja dziękuje.
Rozpę miałem nie wymaksowaną, zwłaszcza że chciałem pograć arachnarokiem, który ogólnie się nie spisał. Jest grywalny, ale nie powala.
Bartys Dwarfy - Bartys miał mega pecha - oblewał wszystkie liderki i ogólnie to był żałosny widok dla obu stron. 20:0
Duke WoCh - bitwa zagrana na maxa zachowawczo przez obie strony, 500 do 300 dla mnie w malych. 11:9
Thain DE - tu już była konkretna walka. 10:10
Młody Skaven - też spora wyrzynka, choć główne klocki przeżyły. 11:9
Gotih Empire - trzeba było iść na wymianę ognia, a nie napierać. Mój błąd. 7:13
Dzięki wszystkim za sympatyczne bitwy na dobrym poziomie. Dzięki organizatorom za super turniej. I wszystkim znajomym za udany weekend
Wielkie dzięki za tura było mega, a bitwa Pasiak vs Dalmar to już mega muppet schow organizacja bez zarzutu minus jeden, jak zwykle na masterach na 8-ed - tereny z poprzedniej edycji - generalnie lasy nie mają żadnego praktycznego znaczenia, za to bardzo brakuje jakichkolwiek sensownych LOS-blokerów - obelisków (normalnych nie mikroskopijnych) i domków. Poza tym bylo mega - zagrałem 5 bezciśnieniowych bitewek - gratki dla przeciwników
pzdr,
Ż.
pzdr,
Ż.
a powiesz może czemóż to klocki są jedyną dozwoloną wersją DE ? być może dlatego że strzelanie zostało mega wykastrowane ? no ale tak bolce w tej edycji są pro... 3 brety w top 5, więc dalej tnijmy De w 4/5 turze De nas pierwszych stołach było dużo potem, podostawały efektowne bęcki i uchowały się resztówkiDębek pisze: P.S. Breta nie jest przegięta, tylko kożysta na monotematycznym wyścigu zbrojeń innych armii
Wystawiajcie jeszcze więcej, jeszcze większych kloców piechioty i shadowa
Ja od powstania pierwszego Euro compa mowilem o ograniczeniu 0-2 oddzialy pegazow, 0-1 trebusz. Armia nadal jest mocna, a mimo wszystko troche ja to ogranicza.
Fajnie to wygladalo jak mrocznych pedalkow bylo mnostow w 2 i 3 bitwie na wszystkich topowych stolach, a pozniej juz niedobitki zostaly
Fajnie to wygladalo jak mrocznych pedalkow bylo mnostow w 2 i 3 bitwie na wszystkich topowych stolach, a pozniej juz niedobitki zostaly
To wyniki z Bazyla. Ethernal Whine dla Żaby to stanowczo za mało.1 115 Zbyszek "Barbarossa" Łobocki DE
2 100 Cosmo SK
3 94 Maciej "kudłaty" Przygórzewski DF
4 93 Michał "Żaba" Szczepaniak DE
5 92 Paweł Gąsiewski VC
6 92 Maciej "Szwentas" Świątkiewicz HE
7 91 Karol 'Młody' Pietrowicz SK
8 89 Aleksander "Rince" Jaworowski DE
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.