Podziwiam Cię, Hashu, w jednej kwestii - że jeszcze nie chce Ci się haftować od tego niebieskiego
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jeszcze razorback , tactical , cc termosy, limitowany bohater, 2 forgeworldowe dredy, chapter master, marneus z obstawa, 2 oddzialy devastatorow... A i jeszcze landek na GD lvl
Edit : zapomnialem o 2ch oddzialach scoutow
Ostatnio zmieniony 21 cze 2007, o 22:30 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 1 raz.
No banery grube, ale w sumie poza tym nie za dużo widać. Nie podobają mi się te szmatki na kroczu, płaskie strasznie. W ogóle z takije odległości są nieco płascy
Plaskie - bo tak wyrzezbione - ja nie rzezbie, wiec pretensje do mareckiego prosze zglaszac Nastepne szmaty beda zahorowe - mam nadzieje ze nie beda juz 'plaskie'
Troszke przymałe zdjęcia, ale prezentują sie solidnie. NMM ladnie wpasowuje sie w "komiksowy" charakter oddzialu.
Pogratulowac cierpliwosci i wytrwalosci. Ladny sztandar.
mi wlasnie polaczenie niebieski ze zlotym nei lezy, moze dlatego ze zloty mi sie podoba tylko z metalikiem ale ogolnie to wszystkei te figurki sa super pomalowane