![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS Move czy XBOX Kinect?
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: PS Move czy XBOX Kinect?
Ja polecam PS3 jednak bez move'a. Osobiście pobawiłem się trochę nim i leży w szufladzie (po dużej zajafce na początku) - najlepiej sprawdza się jak znajomi wpadną (trzeba 2 kupić
)
Nie podejmowałbym decyzji o zakupie konsoli na podstawie porównania Move i Kinecta -to mimo wszystko malutka nisza gier w obu wypadkach (na PS3 chyba większa, ze względu na większą łatwość zaprojektowania sterowania pod move -starsze gry , robione przecież na pada otrzymują tą opcję).
Raczej popatrz na exclusivy,które Ci przypadną do gustu -obie konsole mają się czym pochwalić, ale też ogromna większość gier jest robiona na obie platformy. (Z Markiem rozwiążemy to tak,że on pożyczy mi XBOXa,żebym mógł pograć sobie w pierwszy Mass Effect czy Knights of the Old Republic a ja jemu PS3z Uncharted 2, Killzone'ami ,serią Resistance czy (wdg mnie przereklamowanym i infantylnym ale mającm krocie fanów) Heavy Rain
)
Raczej popatrz na exclusivy,które Ci przypadną do gustu -obie konsole mają się czym pochwalić, ale też ogromna większość gier jest robiona na obie platformy. (Z Markiem rozwiążemy to tak,że on pożyczy mi XBOXa,żebym mógł pograć sobie w pierwszy Mass Effect czy Knights of the Old Republic a ja jemu PS3z Uncharted 2, Killzone'ami ,serią Resistance czy (wdg mnie przereklamowanym i infantylnym ale mającm krocie fanów) Heavy Rain
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)