![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Warhammer Forge
Re: Warhammer Forge
Za wojków. Raczej za nic innego ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
eee... jak to za co? za siebie, ma sie rozumiec. przeciez beda do nich zasady w ksiazce wydanej przez FW.Loizok pisze:Niech mi teraz ktoś pomoże znaleźć dla nich miejsce w mojej armii WoCHu- za co ew. mogliby robić
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z tego co widziałem to jedynie lord i mortar na którejś fotce mi się podobają - reszta mocno średnia, jeśli wziąć pod uwagę ceny FW... Dla mnie raczej nie...
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
http://allegro.onet.pl/empire-ironsides ... 65331.html
http://allegro.onet.pl/theodore-bruckne ... 67972.html
http://allegro.onet.pl/empire-marienbur ... 66491.html
Za statek 656 zł i zwalniają z kosztów przesyłki z UK (a przynajmniej tak twierdzą i w każdej aukcji jest taka sama cena za przesyłkę której nie trzeba płacić). Ale czy nie jest tak, że z FW cena przesyłki wynosi 15% modelu z przelicznik ZŁ na FUNTY jest brany z tego dnia kiedy dokonuje się wpłaty? Jeśli tak to dziś zapłaciłbym za statek tak +- 530zł plus +- 80zł za przesyłkę (jeśli jest 15% za przesyłkę) wynosi 610 zł. Chyba, że coś pochrzaniłem, jeśli tak to poprawcie mnie proszę. Bo coś mi ten cały MonolithIcon znowu w bambuko robi kupujących (chyba, że się mylę)
http://allegro.onet.pl/theodore-bruckne ... 67972.html
http://allegro.onet.pl/empire-marienbur ... 66491.html
Za statek 656 zł i zwalniają z kosztów przesyłki z UK (a przynajmniej tak twierdzą i w każdej aukcji jest taka sama cena za przesyłkę której nie trzeba płacić). Ale czy nie jest tak, że z FW cena przesyłki wynosi 15% modelu z przelicznik ZŁ na FUNTY jest brany z tego dnia kiedy dokonuje się wpłaty? Jeśli tak to dziś zapłaciłbym za statek tak +- 530zł plus +- 80zł za przesyłkę (jeśli jest 15% za przesyłkę) wynosi 610 zł. Chyba, że coś pochrzaniłem, jeśli tak to poprawcie mnie proszę. Bo coś mi ten cały MonolithIcon znowu w bambuko robi kupujących (chyba, że się mylę)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
Nie które sklepy chyba faktycznie mogą ściągać bez tej 15% prowizji.
Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,
Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
Ale beszczelnie sobie robicie z niego jajaMotorek pisze: Swoją drogą Szaman, respekt dla Ciebie! Żeby nawet w weekend pracować i bronić honoru firmy!
W koncu Szaman sie wkurwi i bany sie posypia
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
na forum - przewaznie
- jestem prywatnie. w pewnych sprawach mam pewna wiedze - wiec czesto prostuje niektore mijajace sie z prawda wypowiedzi
nigdy tez nie wnioskowalem o - ani tym bardziej sam nie przyznawalem - bana dla nikogo za negatywne opinie nt GW. na moje ew. decyzje administracyjne moja praca nie ma zadnego wplywu - to dwie inne dzialki. bezlitosny jestem tylko dla chamstwa i buractwa
zdecydowanie mam tez poczucie humoru![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
nigdy tez nie wnioskowalem o - ani tym bardziej sam nie przyznawalem - bana dla nikogo za negatywne opinie nt GW. na moje ew. decyzje administracyjne moja praca nie ma zadnego wplywu - to dwie inne dzialki. bezlitosny jestem tylko dla chamstwa i buractwa
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
zdecydowanie mam tez poczucie humoru
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Motorek pisze:FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
MonolithIcon na tych aukcjach ma przelicznik 5,70 za funta...o ponad 1zł więcej jaki obecnie jest kurs. Jak dla mnie naciągacze
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
pozdrawiam
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
Dokładnie, zgadzam się z tym. To jest firma, firma musi zarabiać. To normalne, że sklep pobiera marżę, prowadzą go ludzie, którzy chcą i muszą zarabiaćBruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Bruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
no powinni pisać prawdę w aukcji (a to że łaskawie nie trzeba płacić za przesyłkę bo jest ona ukryta w cenie przez nich podanej), i tak, chcę sam kupić i tak zrobię bo to dla mnie nie problem sobie coś takiego sprowadzić ale ktoś kto nie jest w tych sprawach obeznany da się nabrać
Leaning, leaning, safe and secure from all alarms;
Leaning, leaning, leaning on the everlasting arms.