W sensie, że z małym zapasem chciałem napisać. Nie czepiaj się słówek, wiesz ile było. Rzut 10 na 2 kostkach nie był bardzo prawdopodobny, ale tak wyszło, więc nie płacz. O jakiś właściwościach kwadratu zacząłeś mi pisać dopiero na forum.lohost pisze:Nie ja mierzylem tylko Ty, dokladnie taki wynik mi podales zreszta, wiec powiedz mi jakim sposobem cos co ma 16'' zasiegu przy 10 dorzutu doszlo na 16 cali z malym hakiem? Jak mi oznajmiles ze zagoniles, to z wrazenia usiadlem, a jak juz przestawiles figsa nawet nie czekajac na moja reakcje to myslalem ze Cie zajebie Twoja wlasna figura na miejscu.Cauliflower pisze: Zmierzyliśmy, że między nami było 16 z malym hakiem, los dał 2x5 i magiczka złapana.
Nie martw sie, zagramy jeszcze.
Trzeba było spróbować mnie zajebać, dostałbyś jeszcze worsta i wpierdol od Nemezis.
Przegrywać też trzeba umieć - Zbyszek był nie mniej wkurwiony, gdy mu wybuchła czarodziejka, ale napisał, że nie miał szczęścia i tyle, a nie pluł żarem jak Ty.
Na pocieszenie, jesteś przynajmniej na obrazku stronę wcześniej. Nawet fryzura się zgadza.
Chill out i koniec flejma.
Pozdr, poćwicz.