dam mu jeszcze jedną szansę... może chociaż porobi foty z pola walki z góry...
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
frajda super... przez pierwszą część bitwy jak żyro poleciał na tyły wroga... później frajda dla przeciwnika... jak zobaczył jak działa...cahir pisze:Też zamierzam się żyroskiem pobawić, nie psuj mi frajdy.
W hordzie kolego!!! tylko w hordzieBooxi pisze:w jakiej formacji wystawiacie taką 30 slayerów Panowie ?
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=715856#p715856lormak pisze:Mam pytanie,
Co by mogło się sprawdzić przeciwko wojownikom chaosu ? Jest gdzieś na forum jakaś "rozpiska" dotycząca konkretnych armii ? W sensie co na jaką armie może się sprawdzić ?
Biore 2 giantów bo wiecej to marnowanie punktowLorens pisze:30 slayerów - przez ciekawość - a ilu giantów jest w nich?
daje +1 Sv. Do momentu gdy żyją guardzi nie robi to różnicy ale po tym jak zginą masz 3+ zamiast 4+.Jacek92 pisze:po co kowadłu tarcza ? nie daje to chyba żadnej premii
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..