Nowa Edycja
Moderator: Shino
Re: Nowa Edycja
asp + BS kinga = zawsze trafianie na 3+
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 12:46 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
A mnie to właśnie odrzuca od nowych TK, ten tragiczny (w stylu wręcz antycznej tragedii) klimat dodawał tej armii dużo smaku i głębi. Teraz zrobili z nich drugi chaosForest pisze:Przeczytalem i odleciałem... Jasny gwint, przerobili mi armię zupełnie, łacznie z historią i "psychiką"... ale lubie to podejście Zemsta na żyjących za to, że nas strącono w nieżycie, wyplenić istoty żywe z tego świata... BUAHAHAHAHA
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja chce zasady ;D, musze wiedzieć co robić z uszatkami , bo mam mega pomysł na przeróbkę paru modeli z tych nowych
Czytam o sfinksach i z opisu wynika, że mają być koszmarnymi rzeźnikami. Strzelam, że mają heroic killing blowa (bo ponoć monstery mogą szybko spaść), thudercrush attack ma mielić piechotę garściami, no pewnie będzie solidnie przesrany. Pewnie to będzie taka trochę ruletka, jeśli będzie maszyna pewnie mega-drogi potwór pójdzie do piachu na dzień dobry, a jak się trafi coś bez maszyn to przewędruje się po całej armii. Oj, na DMP w takim wypadku TK będą pożądaną armią... (Durin, jak dobrze, że się znamy )
Ja na razie jestem załamany - zmianami we fluffie i charakterze armii (spłycone zupełnie, as Tomash said), nowymi figurkami (mam wrażenie że robiono je "na siłę" byle były) jak i spodziewaną siłą armii (co to za frajda grac przegięciami - a słyszałem niezależne plotki ze TK mają urywać jaja).
Mam tylko nadzieję że gra TK nie stanie się obciachem :/
Pozdrawiam
Mam tylko nadzieję że gra TK nie stanie się obciachem :/
Pozdrawiam
wątpię, albo się ograniczą do dawania ws, albo dadzą kingowi mały bs, a najprawdopodobniej będzie rzucał tylko ws a ASP>reszta bajerów.Kalesoner pisze:asp + BS kinga = zawsze trafianie na 3+
ten herald z ryja przypomina toudiego, i taka pewnie jego rola będzie
A ja właśnie przeczytałem nowe plotki na Warseerze. Nowe cory - mumie ! Wreszcie ! Oprócz tego plastikowe skorpiony i gigusie
Załączam link http://www.warseer.com/rumours/warhamme ... sy_rumours
Załączam link http://www.warseer.com/rumours/warhamme ... sy_rumours
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Ceny są kosmiczne, ale juz ludzie wykminili, ze w boxie nekropolii jest 6x tłów węża, 6x gęba, 3x jeździec i 3x ogon (o ile dobrze pamiętam), co oznacza, że po zrobieniu ogonów ma się 6 modeli.
A o Sfinksach myślę, żeby je zrobić z figurek ze sklepu z egipską "cepelią" na krakowskim przedmieściu.
A o Sfinksach myślę, żeby je zrobić z figurek ze sklepu z egipską "cepelią" na krakowskim przedmieściu.
no niby, ale wydaje mi się ze głowy będą tylko cztery ;/Ceny są kosmiczne, ale juz ludzie wykminili, ze w boxie nekropolii jest 6x tłów węża, 6x gęba, 3x jeździec i 3x ogon (o ile dobrze pamiętam), co oznacza, że po zrobieniu ogonów ma się 6 modeli.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 15:38 przez jurak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Fluff a'la necroni mi pasuje nawet, tylko co oni robią w kategorii "neutralni" w Rulebooku
-
- "Nie jestem powergamerem"
Jak radzicie zacząć zbierać Tk ?