Taka propozycja rospiski na Toruń, skladana dla kolegi:
Core:
35 x Warriors + Full Comand + sztandar dajacy armour piercing;
10 x Crossbowmen + Sztandar + music + shield
Special:
20xBlack Guard + drugi sztandar dajacy armour piercing
7 x Shade + dodatkowa bron
7 x Shade + Dodatkowa bron
Rare:
Hydra
Hero:
Sorcerer 2 poziom, lore of metal, dodatkowy czar (tome of furion), ward 2+ na ogniste ataki (dragon bane gem)
BSB, dark steed, cloaka, zbroja, tarcza, halabarda, Dragon helm (+1 save i ward 2+ na ogniste ataki), luck stone (jednorazowy przerzut save), Crown of Command (stubborn)
Boli słaba antymagia, jest niezłe strzelanie i 2xstubborn.
Komentarze mile widziane.
DE na 1500 - Torun
DE na 1500 - Torun
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 20:38 przez kemot, łącznie zmieniany 1 raz.
kompletnie nie widze lore of metal na takie punkty
tom furiona daje dodatkowy spell
bsb na steedzie spada od pierwszego lepszego cannona/klopy, lepiej dac go na piechote z pedantem i soulrenderem do gwardii a jezeli odddzielnie to pedant + dragonhelm i z lancą/gw
tom furiona daje dodatkowy spell
bsb na steedzie spada od pierwszego lepszego cannona/klopy, lepiej dac go na piechote z pedantem i soulrenderem do gwardii a jezeli odddzielnie to pedant + dragonhelm i z lancą/gw
Lubin: thx, źle spisałem z AB .
Dragan: ja nie widzę innego lora niż metal na takie punkty.
Co do bsb to mój ma trochę inne zastosowanie niz Twój, Twój ma żyć i zabijać, mój ma żyć i blokować przeciwnika, który lepszy to już zależy od indywidualnych preferencji.
Jak dla mnie to gwardia i wariorzy muszą sobie dać radę i zabijać sami bez bohatera, wkładanie do nich bsb to przerost treści nad formą.
Co do bsb to mój ma trochę inne zastosowanie niz Twój, Twój ma żyć i zabijać, mój ma żyć i blokować przeciwnika, który lepszy to już zależy od indywidualnych preferencji.
Jak dla mnie to gwardia i wariorzy muszą sobie dać radę i zabijać sami bez bohatera, wkładanie do nich bsb to przerost treści nad formą.
Pomyśl sobie ile jest teraz Great weaponów, niemal w każdej armii, co powoduje ze save bsb to 3/4+.kemot pisze:Lubin: thx, źle spisałem z AB .
Co do lora to pomysl nad fire, ładnie potrafi poranić (fireball) poblokowac (cage) czy wspomóc warriorów w combacie (+1 to wound)
BSB ma sie bic na moich warunkach, czyli trzymac w kombacie ture lub dwie jakies duze kloce kawaleri lub piechoty nie koniecznie z dwurakami i ma unikać armat i tym podobnych rzeczy.
Lore of fire jest spoko, ale na warunki torunskie lepiej sprawdzi sie metal (czołg, kawaleria, bohaterowie puszki).
Zreszta rospiska jest dla kolegi a on jak sie okazalo woli troche inny styl gry .
Lore of fire jest spoko, ale na warunki torunskie lepiej sprawdzi sie metal (czołg, kawaleria, bohaterowie puszki).
Zreszta rospiska jest dla kolegi a on jak sie okazalo woli troche inny styl gry .