Zasady "fragile allience" nie widzęjurak pisze:no jak to co, napierdalaja wszystkichBarbarossa pisze:Fluff a'la necroni mi pasuje nawet, tylko co oni robią w kategorii "neutralni" w Rulebooku
Nowa Edycja
Moderator: Shino
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Re: Nowa Edycja
Mnie tam się ogólnie podobają nowe TK. Nie podeszły mi tylko te Stalkery (oba rodzaje) ale sfinx i necrosfinx bardzo fajny. Mam nadzieje, że nowe army booki będą wreszcie dążyć do balansu a nie powtórzy się powtórka z rozrywki i wszystko wydane po orkach będzie miało zasadę giętość = poprzednia armia +1
99zł za TG, 139 za stalkerów i knightów i 129 za sfinxy we WroDragan pisze:110zł za TG, 142 za stalkerów i knightów i 131 za sfinxyjurak pisze:125 pn, za dziesięciu TG
a o stalkerach, nekro knehtach i śfince nie wspomne ;]
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
jakies nieoficjalne, znizkowe ceny (a kto za ile będzie kupował, jego sprawa )Dragan pisze:110zł za TG, 142 za stalkerów i knightów i 131 za sfinxyjurak pisze:125 pn, za dziesięciu TG
a o stalkerach, nekro knehtach i śfince nie wspomne ;]
Tomb Kings Army Book 2011 115
Battle Magic: Tomb Kings 29 zł
Tomb Kings Warsphinx / Necrosphinx 150 zł
Tomb Kings Necropolis Knights / Sepulchral Stalkers 165
Tomb Kings Tomb Guard 125 zł
w dzisiejszych czasach to nie problem, tu się wytnie, tam doklei , FAQ szybko wyjdzieZasady "fragile allience" nie widzę
Na GW można przeczytać statsy tych nekro ryceży i węży jakiegoś szału jeśli chodzi o rycerzy nie ma ale cholera truposz z I 3??? to chyba przegięcie. Za to te węże to jakieś paskudztwo... każdy strzela na 8 cali hity z siłą 1 bez save'a w ilości każdy artyleryjkę... a no i mają 8 liderki... ciekawe jak się sypią...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
na misfire tracą d3 rany, a ranią z S1 na wartośc inicjatywy przeciwnika, czyli I2 ranią na 5+ wyższa na 6+Przemcio251 pisze:Na GW można przeczytać statsy tych nekro ryceży i węży jakiegoś szału jeśli chodzi o rycerzy nie ma ale cholera truposz z I 3??? to chyba przegięcie. Za to te węże to jakieś paskudztwo... każdy strzela na 8 cali hity z siłą 1 bez save'a w ilości każdy artyleryjkę... a no i mają 8 liderki... ciekawe jak się sypią...
Najgorsze jest to że teraz bedzie wysyp TK na turniejach.A mieliśmy takie fajne kameralne towarzystwo wielbicieli egipsko - śmiercionośnych klimatów.
Nie miałem sie wcześniej czasu wypowiedzieć co do modeli. Wszystkie modele poza kingiem z tym długaśnym paluchem od trzepania gruchy bardzo mi sie podobają. IMO bardzo klimatyczne.
Co do statów to zapowiada sie zacnie. Cos czuję że TK znowu wrócą na salony
Nie miałem sie wcześniej czasu wypowiedzieć co do modeli. Wszystkie modele poza kingiem z tym długaśnym paluchem od trzepania gruchy bardzo mi sie podobają. IMO bardzo klimatyczne.
Co do statów to zapowiada sie zacnie. Cos czuję że TK znowu wrócą na salony