Trening Komandosów - kierunek Wschód (liga w Cytadeli, 2400)
- Aron_Banalny
- Masakrator
Re: Trening Komandosów - kierunek Wschód (liga w Cytadeli, 2
ojro!
ktos ma kontakt do Esco, bo moja poczta nie chce od dwóch dni wysłać wiadomości
ktos ma kontakt do Esco, bo moja poczta nie chce od dwóch dni wysłać wiadomości
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No jak tam chcecie, to niech Manfred robi
Ja już po prostu sram tym Euro, bo przez ostatni miesiąc rozegrałem gigantyczną liczbę bitew na ten format, zmieniałem rozpiskę wiele razy i doszedłem do wersji, która dała mi zwycięstwo w Białymstoku
Na ligę pewnie się zapiszę, ale wolałbym potestować format nowy, czyli 2800 - chociaż przyznam, że ten prawie totalny brak ograniczeń jest mega bzdurny

Ja już po prostu sram tym Euro, bo przez ostatni miesiąc rozegrałem gigantyczną liczbę bitew na ten format, zmieniałem rozpiskę wiele razy i doszedłem do wersji, która dała mi zwycięstwo w Białymstoku

Na ligę pewnie się zapiszę, ale wolałbym potestować format nowy, czyli 2800 - chociaż przyznam, że ten prawie totalny brak ograniczeń jest mega bzdurny

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Te Twoje śmiecie nie będą dopuszczone Gotih 

Dopiszcie mnie do Ligi na Ojro. Weźcie pobierzcie kasę za mnie z poprzedniej ligi, która nie dotarła do końca, a w ostatniej nie brałem udziału i nie odbierałem mamony ze sklepu.Manfred pisze:następną robię ja, Kalafiorku
i żadne pre Areny euro gramy trenować masz ten format aż będziesz nim rzygał
SySek - myślę, że na spokojnie

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fuck Euro!
P.S. Ja z gotihem 5:15
P.S. Ja z gotihem 5:15
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
gotih ma prawidłowo położone 4 kolory na każda figurkę, złe wrażenie robi tylko brak wymodelowanych podstawek 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie wierzę, ale trudno 
2 miejsce i 70 dyszek też coś
ZBANOWAĆ PRZEGIĘTĄ BRETONNIĘ!!!

2 miejsce i 70 dyszek też coś

ZBANOWAĆ PRZEGIĘTĄ BRETONNIĘ!!!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Paździoch, czy jak wczoraj graliście to zapłaciłeś komuś z Cytadeli swoje zaległe 15zł????
Bo już nie mam siły Was o to ścigać, termin był do poprzedniego poniedziałku ku..wa mać...
Bo już nie mam siły Was o to ścigać, termin był do poprzedniego poniedziałku ku..wa mać...