+1Pomyślcie o formacie 2800 euro: 55 modeli strzelajacych 6 maszyn, 4 takie same cory, 500pkt na jeden oddział, ograniczenia magii bez zmian, najsłabsze armie dodatkowe 199 pkt. Macie coś czego nikomu nei trzeba tłumaczyć, coś sprawdzonego i nowego w jednym, same plusy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie chciałbym przekraczać moich kompetencji i to potwierdzać bo od tego jest Butan, ale raczej tak, chcemy całosć dzisiaj/jutro już zamknąć i dać graczom miesiąc na przygotowanie się.Arbiter Elegancji pisze:Czy to jest ostateczny regulamin?
No dokładnie, chore ceny, za taką sobie jakość.kotson pisze:Kazimierz![]()
Rynek za drogi i ileż można tam bywać
ksch pisze:No dokładnie, chore ceny, za taką sobie jakość.kotson pisze:Kazimierz![]()
Rynek za drogi i ileż można tam bywać
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.