Moja pierwsza makieta - Co sądzicie?
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moja pierwsza makieta - Co sądzicie?
Jak wam się podoba?
Mnie tam się podoba. To będzie modularny stół??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
To coś ma 1m x 1m. Wiem, że format makiet do Warhammera to 48na48 cali, ale to 1 makieta i nie chciałem zbytnio cudować ze styropianem
Wygląd spoko, tylko to wysokie wzgórze trochę niepraktyczne, ciężko będzie ustawić tam regimenty.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Bardzo fajna praca.
Podoba mi się bardzo rzeka, sopelki i ogólnie forma.
Nie podoba mi się że widać warstwy styropianu i zieleń trawy gryzie się trochę ze śniegiem, chyba powinna być bardziej uschła. Biorąc pod uwagę że to pierwsza praca to naprawdę świetna
Podoba mi się bardzo rzeka, sopelki i ogólnie forma.
Nie podoba mi się że widać warstwy styropianu i zieleń trawy gryzie się trochę ze śniegiem, chyba powinna być bardziej uschła. Biorąc pod uwagę że to pierwsza praca to naprawdę świetna
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo ładna. Tylko dział nie ten, przeniosłem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak na pierwszą makietę to bardzo dobrze
Przeszkadza mi to, że widać warstwy styropianu. Mogłeś zamaskować to na przykład gipsem.
Przeszkadza mi to, że widać warstwy styropianu. Mogłeś zamaskować to na przykład gipsem.
Bardzo fajna makieta:)
Jednego czego mi brakuje to jakieś małej choćby kry na rzecze czy oznak zimy..
Skoro jest zimowa to, moim zdaniem, powinna i tam sie znaleźć jakaś jej oznaka.
Jednego czego mi brakuje to jakieś małej choćby kry na rzecze czy oznak zimy..
Skoro jest zimowa to, moim zdaniem, powinna i tam sie znaleźć jakaś jej oznaka.
calkiem fajna makieta... tylko mam jedno ale:
czy tam jeszcze bedzie mostek? bo jesli nie to czemu sciezka prowadzi w srodek rzeki gdzie nic nie ma?
wydaje mi sie, ze powinna prowadzic do tego "kamiennego" przejscia.
czy tam jeszcze bedzie mostek? bo jesli nie to czemu sciezka prowadzi w srodek rzeki gdzie nic nie ma?
wydaje mi sie, ze powinna prowadzic do tego "kamiennego" przejscia.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
allegro najlepiej.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Moja Bretonnia właśnie będzie robiona pod taki klimat i w takich barwach (zimowych?). Dziękujemy za opinie i zarówno te pozytywne jak i negatywne. Czekamy na WIĘCEJ ! A co do żywicy to kilka litrów to dużo, poniżej 100 zł to tanio